Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde, całą nogę zdążysz połamaćUśmiejecie sie. Pamietacie, ze ze 2 tygodnie temu uderzylam palcem w futryne i mozliwe ze zlamalam go czy cos? To teraz uwaga.
.
.
.
Przyebauam znów.
Tą samą stopą.
Innym palcem.
Środkowym i przedostatnim.
Środkowy chyba złamany.
![]()
Jeszcze jedno celne udwrzenie i bede miala palce u stop powykrecane jak w kreskowceKurde, całą nogę zdążysz połamać![]()
Hahaha, to teraz obie chodzimy z połamanym palcem u stopyUśmiejecie sie. Pamietacie, ze ze 2 tygodnie temu uderzylam palcem w futryne i mozliwe ze zlamalam go czy cos? To teraz uwaga.
.
.
.
Przyebauam znów.
Tą samą stopą.
Innym palcem.
Środkowy chyba złamany.
![]()
A to znowu Cię chłop czymś zaskoczyłUśmiejecie sie. Pamietacie, ze ze 2 tygodnie temu uderzylam palcem w futryne i mozliwe ze zlamalam go czy cos? To teraz uwaga.
.
.
.
Przyebauam znów.
Tą samą stopą.
Innym palcem.
Środkowy chyba złamany.
![]()
Hej, a co się u naszych dzieci zmieni po osiagnieciu roczku?
- Na pewno zmiana mleka na nastepny numerek u tych, ktore sa karmione modyfikowanym.
- Zwiększenie liczby posilkow stalych
- Zmniejszenie ilosci wypijanego mleka na dobe do chyba okolo 400ml?
- Zwiększenie ilosci podawanej witaminy D na 600-800. Polecacie jakąś konkretną? Slyszalam ze lepiej by był to lek a nie suplement diety.
Coś jeszcze?
Ok tyg mnie nie było, próbowałam przeczytać to wszystko i przeczytałamserio czyta się jak pamiętnik
wczoraj już miałam napisać ale usnęłam
a nie chce odchodzić po cichu bez pożegnania
.
Jak wiecie z mojej historii długo się staraliśmy o Małego, (dużo też straciliśmy ale to nie ważne przynajmniej na potrzeby tego wpisu
), ważne to co mamy a mamy wspaniałego chłopaka, którego kochamy nad życie i staramy się wychować jak najlepiej potrafimy, poświęcając na tym etapie jego życia cały swój czas (próbujemy wydłużyć dobę ale się nie da
).
Przez ostatni czas mocno weszliśmy w temat Montessori i nie ukrywam, że ostatnio wdrażaliśmy metodę w domu w zakresie tzw. Podążania za dzieckiem
Temat jest ciężki i mocno czasochłonny ale mamy nadzieję, że będzie to dobra metoda na wychowywanie naszego syna.
W związku z czym nie mam już niestety tyle czasu na to forum.
Chciałam Wam Dziewczyny bardzo podziękować za wsparcie, dobre słowo zarówno w trakcie ciąży jak i po niej (szczególnie, że jestem pierworódką)
Liczę na WasMądre Babki jesteście więc wychowamy fajnych ludzi
nie we wszystkim się zgadzamy (i może właśnie o to w tym chodzi
), wiem napewno Kochamy swoje Szkraby i to jest najważniejsze!
Duuuużo uścisków dla Was i Maluszków bo są słodkie, kochane, niewinne i dobre
Buziole
PS nie usuwam konta zajrzę tutaj za rok - jak będę pamiętać![]()