Canis lupus
Fanka BB :)
Uff ulżyło mi, bo już się dręczyłam. Mój też pędziwiatr. Niedługo jedziemy do Łodzi trasą przez Bydgoszcz to można by się było poznaćJa mam podobnie, ale Nastka też, w jednym miejscu nie potrafimy siedzieć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uff ulżyło mi, bo już się dręczyłam. Mój też pędziwiatr. Niedługo jedziemy do Łodzi trasą przez Bydgoszcz to można by się było poznaćJa mam podobnie, ale Nastka też, w jednym miejscu nie potrafimy siedzieć![]()
Bardzo chętnie, i tak jak cos co drugi dzień będę pracować więc może się udaćUff ulżyło mi, bo już się dręczyłam. Mój też pędziwiatr. Niedługo jedziemy do Łodzi trasą przez Bydgoszcz to można by się było poznać![]()
To dość drogie badanie i niestety bagatelizowane przez lekarzy. W Polsce prawie każdy ma niski poziom, choć w granicach normy. Latem niestety też, bo używamy kremów z filtrem. U dorosłych rzadko spotykam wyniki powyżej 50ng/ml. W tym miesiącu chcę pobrać Remkowi krew to może uda mi się zmierzyć poziom, ale wszystko zależy od ilości pobranej próbki. Zrobię mu morfologię, alat, żelazo.No nie jest refundowane i kosztuje coś niecałe 100 zł u mnie. Ale ten raz w roku warto zrobić.
Od kiedy wracasz do pracy? Mi urlop macierzyński kończy się 4 marca, ale jeszcze zaległy urlop do wykorzystania zostaje. Mały od kwietnia idzie do żłobka.Bardzo chętnie, i tak jak cos co drugi dzień będę pracować więc może się udać![]()
Wow, faktycznie duży brzusioU mnie 2 dni przed porodemjuż w szpitalu. Miałam przeogromny brzuch. Całe szczęście bez rozstępów, ale zszedł mi dopiero po zakończeniu laktacji, bo tak to wyglądałam jak w 6 miesiącu ciąży
![]()
3810 i 56 cm. Ja zawsze byłam bardzo drobna, może to dlatego. W ciąży przytyłam 25 kgWow, faktycznie duży brzusioA jaką wagę i cm miał synek jak się urodził? Ja wiem, że to nie ma znaczenia na wielkość brzucha, bo Nela urodziła się duża 3880 i 58 cm, a brzuch miałam mały
![]()
Od 1 marca wracam. Młoda jak się dostanie do żłobka to też od kwietnia.Od kiedy wracasz do pracy? Mi urlop macierzyński kończy się 4 marca, ale jeszcze zaległy urlop do wykorzystania zostaje. Mały od kwietnia idzie do żłobka.
Ja chyba o 6 będę musiała wstaćPowiedzcie mi proszę, jak u Was wyglądają poranki? Ja nie wiem o której będę musiała wstawać żeby się zebrać do pracy?![]()