Figola3
Fanka BB :)
Ze starszakami przytyłam po 11kg, a teraz tylko 7Nie miałam za dużego bo chociaż młoda była klopsem, to miałam małowodziew ciąży przytyłam tylko 11kg. Nie wiem gdzie ona tam się pomieściła
![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ze starszakami przytyłam po 11kg, a teraz tylko 7Nie miałam za dużego bo chociaż młoda była klopsem, to miałam małowodziew ciąży przytyłam tylko 11kg. Nie wiem gdzie ona tam się pomieściła
![]()
Wow jak mało. Brzuch też zgrabnyZe starszakami przytyłam po 11kg, a teraz tylko 7ale brzuch też był trochę mniejszy, no i młoda też. Na zdjęciu 3 dni przed porodem
Zobacz załącznik 1367450
Ale piłeczka ❤❤Ze starszakami przytyłam po 11kg, a teraz tylko 7ale brzuch też był trochę mniejszy, no i młoda też. Na zdjęciu 3 dni przed porodem
Zobacz załącznik 1367450
Zazdroszczę. Ja się boje dzis gdzieś wyjść bo mam problemy jelitowe od rana, i bezpieczniej jak będę mieć obok siebie toaleteU nas dzień zaczął się o 8. Szprotki na śniadanie i w długą na spacer
Albo do lasuZazdroszczę. Ja się boje dzis gdzieś wyjść bo mam problemy jelitowe od rana, i bezpieczniej jak będę mieć obok siebie toalete![]()
To ja pisałam, że miałam mały brzuchto Ty chyba pisałaś, że miałaś mały brzuszek? faktycznie nie jest jakiś wielki - miałam bardzo podobnyjak odszukam zdjęcie to załączę
Ale slodziakU nas dzień zaczął się o 8. Szprotki na śniadanie i w długą na spacer