Patii26
Fanka BB :)
Ale Wam zazdroszczęTo na zdrowieJa sączę czerwone winko
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale Wam zazdroszczęTo na zdrowieJa sączę czerwone winko
![]()
Z ciekawości sprawdziłam sobie jedna i drugą. Bez kitu ta Klaudia Kołodziejczyk mistrzostwo, mega naturalne brwi, o takie by mi chodziło.Właśnie zobaczyłam i już mogę powiedzieć, że brwi permanentne mi się nie podobają. Wyglądają jakby były kredką namalowane pod włoskami.
Mi się podobają od Klaudii Kołodziejczyk, też na FB sobie zobacz.
Dokładnie, ona robi tak fajnie naturalnie. O takie mi właśnie chodzi, żeby wyglądały jak moje.Z ciekawości sprawdziłam sobie jedna i drugą. Bez kitu ta Klaudia Kołodziejczyk mistrzostwo, mega naturalne brwi, o takie by mi chodziło.
Chyba po 12. Zależy jak się zbierzemy. Mój mąż twierdzi, że z samego rana wyjeżdżamy, ale to on tak twierdziA w jakich godzinach? Bo z rana nas nie będzie bo jedziemy u teściów robić sobie miejsce do przeprowadzki![]()
Ot i kolejny minus kpAle Wam zazdroszczęJak ja bym się napiła białego wina
Na razie jedynie pozostaje mi piwo 0%
![]()
OkChyba po 12. Zależy jak się zbierzemy. Mój mąż twierdzi, że z samego rana wyjeżdżamy, ale to on tak twierdzi. Bez spiny, jak będziesz w domu to daj znać na poczcie.
![]()
No u mnie jeszcze 3-4 pobudki są w nocy na karmienie bo odrabia sobie tym dzień.
Ale Wam zazdroszczęJak ja bym się napiła białego wina
Na razie jedynie pozostaje mi piwo 0%
![]()
Tak? A jakie? Bo ja nie lubię win musujących i wytrawnych. Lubię słodkie i ewentualnie półsłodkieU mnie 2 pobudki u starszej na przytulenie przez mamę i 8-10 Bartka
Ja pije wino 0.0%, w Rossmannie kupisz![]()
A to trzeba koniecznie tak rezygnowac z tej butli przed snem w okolicach roczku? Po roku dziecko powinno 2xdziennie jeszcze mleko nie-krowie pic, czyli np. sniadanie z mlekiem i na dobranoc butla?Ja powoli też chcę odchodzić z butli przed snem ale to myślę, że jeszcze ze 2 tyg jak nic zejdzie
Już nawet się zastanawiałam co podać aby było treściwe a nie obciążało malego brzuszkaNa razie mam w planie w końcu podać jajecznicę (ale nie na kolację) bo cały czas boję się tego białka...a jak już pójdzie z jajkiem to pole do popisów w kuchni mi się zwiększy
![]()
Nie trzeba. Ale jak kaszka jest na mleku to przecież na to samo wychodzi, tylko kolacja wtedy bardziej treściwa jestA to trzeba koniecznie tak rezygnowac z tej butli przed snem w okolicach roczku? Po roku dziecko powinno 2xdziennie jeszcze mleko nie-krowie pic, czyli np. sniadanie z mlekiem i na dobranoc butla?