Mary2094
Fanka BB :)
Mamy zaplanowaną imprezę na godz 16, w piątek bo tylko taka była możliwość rezerwacji saliDziewczyny o której planujecie rozpocząć imprezę roczkową? W szczególności chodzi mi o te organizowane w restauracji![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy zaplanowaną imprezę na godz 16, w piątek bo tylko taka była możliwość rezerwacji saliDziewczyny o której planujecie rozpocząć imprezę roczkową? W szczególności chodzi mi o te organizowane w restauracji![]()
Właśnie 16 to mi chyba trochę za późno bo nie chce tam siedzieć do nocyMamy zaplanowaną imprezę na godz 16, w piątek bo tylko taka była możliwość rezerwacji sali
O Twój maluszek z kwietnia to fajnie pasuje w WielkanocZ dziewczyną na motorzeZobacz załącznik 1368698
Zdrówka dla was!
My robimy w niedzielę. Dzisiaj bylam zarezerwować mszę, bedzie w niedzielę palmowa o 13, potem restauracja.
Natomiast chrzest robiliśmy w sobotę i bardzo to sobie chwalę, teraz tez chcialam ale tesciowej pasuje bardziej niedziela, ona pracuje w szpitalu wiec musze sie dostosować do jej dyżurów![]()
My robimy w niedzielę.A w jaki dzień robicie ? Bo my w sobotę
O dzięki, zapisałam zdj, więc jak będę widziała to kupięZ dziewczyną na motorzeZobacz załącznik 1368698
Zdrówka dla was!
My robimy w niedzielę. Dzisiaj bylam zarezerwować mszę, bedzie w niedzielę palmowa o 13, potem restauracja.
Natomiast chrzest robiliśmy w sobotę i bardzo to sobie chwalę, teraz tez chcialam ale tesciowej pasuje bardziej niedziela, ona pracuje w szpitalu wiec musze sie dostosować do jej dyżurów![]()
No ja niestety nie miałam innej możliwościWłaśnie 16 to mi chyba trochę za późno bo nie chce tam siedzieć do nocyja tak myślę o 14 nastej.
O Twój maluszek z kwietnia to fajnie pasuje w Wielkanoc![]()
A nasza przodowniczka Majka już chodzi?Ale się tu nieco cicho zrobiłogdy odeszła @Vaness ( która dużo pisała), @karoo-kp tez ma mało czasu, @Lipaaa to już wgl nie ma czasu, bo pracuje, studiuje, dodatkowo ostatnio covid w domu mieli, ale z nią pisze prywatnie, więc mamy kontakt. @Natulia tez zniknęła na długo. Ehh, mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie z czasem
![]()
Nie no mam nadzieje ze sie nam forum jednak nie rozpadnie, ja zawsze jak mam chwile to tu wchodzę aby odpisać.Ale się tu nieco cicho zrobiłogdy odeszła @Vaness ( która dużo pisała), @karoo-kp tez ma mało czasu, @Lipaaa to już wgl nie ma czasu, bo pracuje, studiuje, dodatkowo ostatnio covid w domu mieli, ale z nią pisze prywatnie, więc mamy kontakt. @Natulia tez zniknęła na długo. Ehh, mam nadzieję, że forum się nie rozpadnie z czasem
![]()