Patii26
Fanka BB :)
Ja identycznie, od zawsze!Ja do dziś się w nocy budze aby się napić i szklanka musi być obok abym mogła coś łyknąć. I odkąd pamiętam tak mam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja identycznie, od zawsze!Ja do dziś się w nocy budze aby się napić i szklanka musi być obok abym mogła coś łyknąć. I odkąd pamiętam tak mam![]()
Przestańcie chrapać, to i sahara minieJa identycznie, od zawsze!Nie umiem w nocy bez picia, jak się budzę to mam w buzi jak na Saharze
![]()
U nas Antoni od urodzenia śpi w swoim łóżeczku. Starsze dzieci tak samo. Kiedyś próbowałam wziąć go do łóżka żeby nie wstawać tak często i karmić na leżąco, za nic w świecie nie potrafiłam, było mi tak niewygodnie że więcej nie próbowałamMój synunio też od około północy z nami, zasypiam już tak mocno że zapominam odłożyć do łóżeczkaa przynajmniej jestem wyspana
![]()
Mojemu synowi na szczęście przeszłoJa do dziś się w nocy budze aby się napić i szklanka musi być obok abym mogła coś łyknąć. I odkąd pamiętam tak mam![]()
PotwierdzamPrzestańcie chrapać, to i sahara miniewiem, bo chrapie i tak mam
![]()
GratulujemyA ja się muszę pochwalić, Nelka dzisiaj zrobiła pierwsze kroczki trzymając ją za rączki, z 15-20 kroczków zrobiła![]()
To cudowna wiadomość, żeby były tylko takieMy właśnie wracamy z echa serca, jeden plus, dziurka zarasta, jeszcze minimalnie jest, mamy skontrolować za 1,5 roku ją czy już całkowicie się zamknęło wszystko.
A ja nie chrapię i tak mamPrzestańcie chrapać, to i sahara miniewiem, bo chrapie i tak mam
![]()
No to to właśnie jestem jaMojemu synowi na szczęście przeszłoAle coś w tym jest, też mam taką koleżankę, która zawsze musi mieć koło łóżka coś do picia, najczęściej herbatę i taka zimną popija w nocy jak się przebudzi
![]()
O matko, teraz mi przypomniałaś, że ja też mega chrapałam w ciąży, to było strasznePotwierdzamja nie chrapie ale w ciąży chrapałam i faktycznie Sahara
zawsze musiałam mieć butelkę z wodą przy łóżku
![]()