reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2021

u mnie Iga też należy do teamu "wywalacza'...wywala wszystko jak leci...od razu widać gdzie była bo jest rozpierducha okrutna🤣

A właśnie @MamM Iga uwielbia jeździć w rowerku który dostała na urodziny....niby był tylko jeden spacer bo chora ale pięknie siedziała...zero marudzenia....to samo po domu, każe się wozić i cieszy się okrutnie, może to jest sposób nasze 'marudzące "gwiazdy:)
Też bym chciała kurcze ten rowerek, ale N mówi, że nie mamy miejsca go gdzie dać 😭 A tak czy siak chce żeby taki miała na wiosnę i lato..

reklama
No i przyszła pora na świętowanie u nas:)
Pierwszy rok wspólnie za nami🎂
Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
Ale pięknotka 🤩 sto lat! I żeby ten piękny uśmiech nigdy nie schodził z twarzy 😊

Pierwsze zdj jakoś dwa dni po urodzeniu bo niestety wcześniej nie była ze mną a drugie aktualne🤗
Kocham tego małego urwisa mojego a uśmiech na jej twarzy jest lekiem na całe zło❤️
Zdjęcie urodzinowe w piżamce ale cóż jeszcze nie będzie mieć o to pretensji do mamy🤣
❤️
Kochane Dziewczyny, Duża I Mała 🥰 Szczęśliwego życia dla Was! 🥳

Dla równowagi wsadzam zdjęcie jeszcze z innym uśmiechem🤣

:)czy dalej taka sympatyczna?🤣

A zdjęcie drugie po to bo je uwielbiam....jakby chciała zaczarować tego osiołka żeby do niej przemówił(wiem wiem brudny osioł ale taki przyniosły kuzynki a ja go jeszcze nie umyłam:))
Przesympatyczna !!!
Rzeczywiście świetne zdjęcie 😀

A właśnie miałam pisać z pytaniem czy Wasze dzieci to też teraz takie sroczki, że wrzucają wszystko w swoje tajemne skrytki. Bo moja tak ma, upycha zabawki i przedmioty do szaf , szuflad i torebek.
I już wiem, że nie tylko ona 😂
Hah, moja też należy teamu wywalaczy!

Ale np. Pięknie pomaga mi wieszać pranie, podaję mi ubrania z kosza mówiąc "to" 😄 albo jak ma w rączkę skarpetkę i udaje , że chxe mi ją dać a jak zblizam rękę to ona ucieka i się chichra, i tak przez jakąś chwile 😁😁😁

❤️
Sto lat dla Igi, podpinamy się z Mają pod te piękne życzenia powyżej, niechaj ten cudny usmieszek nie schodzi jej z twarzy!!!! 🎉🎉🎉

(Widać, że jest z niej urwisek 🤭)

Hah, moja też należy teamu wywalaczy!

Ale np. Pięknie pomaga mi wieszać pranie, podaję mi ubrania z kosza mówiąc "to" 😄 albo jak ma w rączkę skarpetkę i udaje , że chxe mi ją dać a jak zblizam rękę to ona ucieka i się chichra, i tak przez jakąś chwile 😁😁😁

Sto lat dla Igi, podpinamy się z Mają pod te piękne życzenia powyżej, niechaj ten cudny usmieszek nie schodzi jej z twarzy!!!! 🎉🎉🎉

(Widać, że jest z niej urwisek 🤭)

Ja się pytam, moje dziecko nie jest rozmowne wgl, ja już nie wiem co mam co niej mówić by coś powiedziała 🙃🙃🙃 tylko na okrągło jest tata.

reklama
Dla równowagi wsadzam zdjęcie jeszcze z innym uśmiechem🤣

:)czy dalej taka sympatyczna?🤣

A zdjęcie drugie po to bo je uwielbiam....jakby chciała zaczarować tego osiołka żeby do niej przemówił(wiem wiem brudny osioł ale taki przyniosły kuzynki a ja go jeszcze nie umyłam:))
A tu jeszcze ładniejsza. Zdjęcie z osłem przepiękne🥰

Do góry