Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No rzeczywiście rowerek extra. Też muszę taki zakupić, tylko już mi miejsca brakujeŚwietne te prezenty dostała Melania.
Wisiorek piękny, będzie miała fajną pamiątkę...rowerek boski...też mam w podobnym stylu w obserwowanych na allegro ale czeka na inna okazjęi pokój super...
![]()
My nie mieliśmy chrzcin, więc może stąd takie prezenty.
Byly tylko 2 babcie, Dziadek, wujek, i wujek z narzeczoną ( poznałyśmy się dopiero na Melanii roczku)
Melania dostała: wisiorek z grawerem, że od babci, rowerek biegowy ( zamówiłam, bo na naszym placu zabaw 2 maluchu taki mają i śmigają aż miło, póki co Melania się boi) , namiot domek ogrodowy, jeszcze nie rozpakowany, czeka na sezon działkowy) I sporą kopertę ( no, ale nie mieliśmy chrzcin )
A od nas swój pokój![]()
Śliczny ma pokoik, taki przytulnyMy nie mieliśmy chrzcin, więc może stąd takie prezenty.
Byly tylko 2 babcie, Dziadek, wujek, i wujek z narzeczoną ( poznałyśmy się dopiero na Melanii roczku)
Melania dostała: wisiorek z grawerem, że od babci, rowerek biegowy ( zamówiłam, bo na naszym placu zabaw 2 maluchu taki mają i śmigają aż miło, póki co Melania się boi) , namiot domek ogrodowy, jeszcze nie rozpakowany, czeka na sezon działkowy) I sporą kopertę ( no, ale nie mieliśmy chrzcin )
A od nas swój pokój![]()
Fajne te Wasze prezentyU nas dwie lalki meetoo dostała Nastka, basen z kulkami, namiot taki materiałowy, fotel do siedzenia, przepiękny łapacz snów do pokoju oraz pieniądze.![]()
Śliczny pokoik i prezencikiMy nie mieliśmy chrzcin, więc może stąd takie prezenty.
A od nas swój pokój![]()
Fajne te Wasze prezenty
A jak Nastka do lalek?
I wogole Wasze dzieci?
Bo Melania ma takiego typowego bobasa i próbuję się z nią nim bawić, tzn. Lulamy, kładziemy do snu, czeszemy szczoteczką główkę, ale gdy przychodzi do całusków to Melania owszem buzi da bobaskowi, ale zaraz potem nadstawia swój policzek mi, a lalę odrzuca.
( no i fascynują ją oczy, które się zamykają, wiecznie wkłada w nie palec)
Wasze podchodzą empatycznie do lalek?
Wow...jak ładnie domek przystrojony
I jakie miała cudne ubranko a jak pięknie wózek prowadzi...cudowności
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...zdrówka, radości i samych przyjemności
Moja ma taką poduszko misia którego tuli, kładzie spać itd..
Lalkę jak na razie ma jedną taką szmacianą ale za nią niestety nie przepada...
Bobasa jeszcze nie posiadamy i aż dziwne w tym milionie zabawek , że nie mamy...
Anastazja gryzie lalki a moja zaczyna ludzi....i aż zaczynam się tego bać...gryzie moją mamę i moją chrześnicę jak jej coś nie spasuje....muszę poczytać co w takiej sytuacji robić, jak reagować żeby nie stała się prawdziwym wampirem....![]()
O ja Cię jaka urocza dziewczynka ❤❤Roczek za nami![]()