Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż do tego stopnia to się nie chwalimyRaczej to nie z przesądu się nie mówi tylko z tego że na tym etapie jest dużo poronień. Widać nawet to niestety w tym temacieSama mam koleżanki dwie które pospieszyły się wszyscy gratulowali nawet na Facebooku zdjęcia USG dodawali a potem niezręczna cisza jak ktoś zapytał gdzie dziecko.
Moja kuzynka straciła synka w 28 tc ... zatem na każdym etapie Ciąży można stracić dziecko., do momentu porodu niczego nie można być pewnym.Raczej to nie z przesądu się nie mówi tylko z tego że na tym etapie jest dużo poronień. Widać nawet to niestety w tym temacieSama mam koleżanki dwie które pospieszyły się wszyscy gratulowali nawet na Facebooku zdjęcia USG dodawali a potem niezręczna cisza jak ktoś zapytał gdzie dziecko.
Mój tez kazał za miesiąc przyjść ale musze wcześniej po receptę, pewnie usg wtedy nie zrobi.A ja mam pytanie odnośnie Waszych wizytja 1 miałam 3.07 był widoczny tylko pęcherzyk
15.07 już widzieliśmy fasolkę i bijące serduszko
Lekarz powiedział że widzimy się za miesiąc więc kolejna wizyta umówiona na 13.08 a 21.08 mam prenatalne
chyba jajo zniosę do tego 13
Chodzicie częściej na wizyty niż co miesiąc?
Ja ogólnie wizyty będę miała co miesiąc.
U mnie usg z fasolką i serduszkiem było 13.07 i będę miała teraz 27.07 w związku z tym, że lekarz przepisał mi na infekcję zły lek - antybiotyk - i mój prowadzący złapał się za głowę bo lek nie jest bezpieczny w ciąży więc muszę sprawdzić czy wszystko jest ok... trochę nerwów było ale w sumie czasu nie cofnę więc pozostaje czekać.
Zuza, który u Ciebie tc ?
Ciężko Was nadrobić, staram się codziennie czytać ale gorzej z pisaniem - jak nie praca to młody, więc jak już chcę coś napisać to najczęściej coś mnie wybije z rytmu i później zapominam...