Kamy_czek
Fanka BB :)
Ja lubię testy strumieniowe Pink. Ale te chyba tylko w aptece.Jaki test polecacie, bo chce potwierdzić ciążę drugim testem zanim zadzwonię do lekarza. Na pink się zawiodłam, najlepiej dostępny w Rossmanie.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja lubię testy strumieniowe Pink. Ale te chyba tylko w aptece.Jaki test polecacie, bo chce potwierdzić ciążę drugim testem zanim zadzwonię do lekarza. Na pink się zawiodłam, najlepiej dostępny w Rossmanie.![]()
Tak u mnie ciąża dzięki testom owuDziewczyny dzialalyscie coś z testami owu?
Testowałam kilka cykli, w tym również.Dziewczyny dzialalyscie coś z testami owu?
Ja poprzedni cykl obserwowałam i działałam z testami, wg aplikacji Flo o 2 dni później pokazał mi test ale śluz wtedy też się zgadzał.Tak u mnie ciąża dzięki testom owu
Pewnie tak, ale nie są drogie więc można podzialacTestowałam kilka cykli, w tym również.
Na wynik czekamy.
Ale ponoć jeżeli nie prowadzi się monitoringu to testy owu to taka zabawa bardziej.
Ja akurat nigdy nie miałam sluzu płodnego widocznego, więc tego nie obserwowałam. Nie miałam boli jajników ani nic. Po prostu pozytyw owu. U mnie się pokrywał w 100% z pozytywem owu, bo 15 dni po pozytywie dostalawalm okresu. Tylko raz owu mi na testach nie wyszło. Miałam dwie infekcje i od razu wydłużony cykl.. więc też dobrze pokazałoJa poprzedni cykl obserwowałam i działałam z testami, wg aplikacji Flo o 2 dni później pokazał mi test ale śluz wtedy też się zgadzał.
Dziś rano pozytyw testu owulacyjnego, śluzu jeszcze nie ma a będę u gina to zobaczymy co i jak tam się dzieje.
Czyli działają. Ja ostatnio wg testów też po 15 dniach od owu okres dostałam.Ja akurat nigdy nie miałam sluzu płodnego widocznego, więc tego nie obserwowałam. Nie miałam boli jajników ani nic. Po prostu pozytyw owu. U mnie się pokrywał w 100% z pozytywem owu, bo 15 dni po pozytywie dostalawalm okresu. Tylko raz owu mi na testach nie wyszło. Miałam dwie infekcje i od razu wydłużony cykl.. więc też dobrze pokazało
To trzymamy kciukiWitajcie dziewczyny, ja również marzę o tym żeby do Was dołączyć Ale ja prawdopodobnie dopiero po owulacji, o ile wogóle była w tym cyklu ponieważ odczuwałamsilny ból jajników Ale bez śluzu, który co miesiąc się pojawia. Planowany termin @To dopiero 13.07 więc i ja poczekam na spokojnie na wykonanie testuW zeszłym miesiącu poroniłam w 5t+5 ( to była raczej wpadka ) Ale tak bardzo się ucieszylismy że postanowiliśmy się postarać
mam już synka 4 lata z którym w ciąży przeszłam trudną drogę. Strasznie boję się czy to samo może się powtórzyć czyli zespół HELLP. Mówią że w 85% może się powtórzyć inni że nie musi. Teraz wiem na ci zwracać uwagę i przede wszystkim dbać o siebie i o swój spokój
POZDRAWIAM Was i życzę dużo dużo zdrówka i spokoju
![]()
Jak się nie ma żadnych hormonalnych problemów to działają [emoji846] moje przyjaciółki też dzięki nim zaszły bardzo szybko.Czyli działają. Ja ostatnio wg testów też po 15 dniach od owu okres dostałam.
Jeśli chodzi o jajniki to nie bola albo raz na pół roku może....
Śluz przed spirala miałam zawsze widoczny i dużo. Teraz skąpo