Link do: 6 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka masz tu tabele z wymiarami twoja wyglada ksiazkowoJa się poprostu boję, że ta ciąża zatrzymała się na 5+3 i ta myśl wykańcza mnie psychicznie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: 6 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka masz tu tabele z wymiarami twoja wyglada ksiazkowoJa się poprostu boję, że ta ciąża zatrzymała się na 5+3 i ta myśl wykańcza mnie psychicznie![]()
Ja zrobiłam dzisiaj badania które zlecił mi lekarz na następna wizytę , ciekawa jestem toksoplazmozy gdyż nam w domu kota tajskiego który nie wychodzi na dwór ( jednak koty jak wiadomo bywają nosicielami toksoplazmozy ) może to mit ? [emoji848][emoji2960]
Tutaj jeszcze masz wymiary pecherzyka jaki powinnien byc w tamtym tyg i znowu wszystko sie zgodza z twoja ciazaLink do: 6 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka masz tu tabele z wymiarami twoja wyglada ksiazkowo
Umówiłam się wtorek do innego lekarza. Dziękuję z całego serca za wsparcieTutaj jeszcze masz wymiary pecherzyka jaki powinnien byc w tamtym tyg i znowu wszystko sie zgodza z twoja ciazaLink do: 5 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka
Nie ma sprawy daj znac po wizycie. Tylko blagam do wtorku daleko wiec prosze sie nie martwic. Trzeba podejsc do tego tak " poki co ciaza sie rozwija tak jak powinna i z tego sie cieszyc. A co ma byc to bedzie na to nie mamy wplywu "Umówiłam się wtorek do innego lekarza. Dziękuję z całego serca za wsparcie
Ja mam mdlosci ale lzejsze juz i co jakis czas na chwilę ustepuja jak wczoraj wieczorem. Sen masakra tez wstaje 5 razy i wstaje razem z kuramiDziewczyny trochę się uspokoiłam. Myśle, że nie powinnam patrzeć na OM.
Jeśli pęcherzyk na usg pokrywa się z beta to wszystko jest oki i tego się będę trzymać.
Nie mam mdłości. Nic a nic. Bolą mnie piersi za to.. zobaczymy. Mam okropne problemy ze snem. Wstaje o 4:45 i nie mogę zasnąć dalej ..
A ciąża kolejna? Może za wcześnie poprostuZ miesiączki 6 owulacja była 18dc (monitoring) pozytywny test 9dpo