Madzia36181
Fanka BB :)
10 mam wizytę u zakaźnego zobaczę co on mi powie do wizyty biorę grzecznie antybiotyki leki i witaminy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj tak ja też się pod tym podpisuję. Niejedna moja znajoma tak miała że pierwszy lekarz spisał na straty ciążę a u innego się okazało że wszystko w porządku. Zresztą nawet tu dziewczyny o tym pisały.popieram. Ja nie wiem co bym zrobiła! Naprawde bawet nie chce myslec jaki to koszmar byc postawionym w takiej sytuacji ;( ale pewna jestem tego ze spróbowałabym to napewno z innym lekarzem skonsultować
Pow 35 rż są bezpłatneA pow 35 czy 40 rz nie sa prenatalne w ogole bezpłatne? Cos takiego kojarze sprzed 4 lat ale nie wiem czy to nadal funkcjonuje
A tez masz macice dwurożna? Ja niestety jestem nieszczęśliwą posiadaczką (cechy podwójnej i dwuroznej) i dwa poronienia za mną na bardzo wczesnym etapie (6 i 8 tydzień).No to nieźle!z dwojka naraz byloby wesoło! U mnie są trzy negatywne scenariusze: poronienie ze zgledu na brak miejsca dla fasolki, wcześniak i szeroko pojęte komplikacje przy porodzie... ale jestem dobrej myśli! Nie chce się nakręcać niepotrzebnie
![]()
Ja mam dwurożna i niestety 2 niepowodzenia za mną.Witam w 6 tyg ciazy licząc od ostatniego okresudzis mialam pierwsza wizyte u ginekologa, widać juz pęcherzyk ciążowy. To moja pierwsza ciaza, mam 32 lata
niestety mam dwurozna macice, pęcherzyk zagniezdzil sie w jej lewej części. Dostałam dopochwowo progesteron, mamy nadzieje, ze macica się troszkę rozluzni... narazie dolegliwości jako takich brak. Troszkę pobolewa mnie brzuch (rozciąga się macica) i odezwal sie uraz kosci ogonowej sprzed 20 lat. Czy któraś z Was również zmaga się z dwuroznoscia macicy?
Rozumiem Twoje zdanie jednak ja mam swoje, i uwierz mi, że ja naprawdę i z pełną świadomością wiem co bym zrobiła. To nie jest dobry wybór, tu nie ma dobrej opcji w takiej sytuacji ale dobrze że ten wybór jeszcze mamy jako kobietyAle pamietajmy nie wiemy jakbysmy sie zachowały w konkretnej sytuacji skoro tego nie przeżyłyśmy ❤
Ja to mam tłuściutki brzuszek więc u mnie on zawsze jestDziewczyny wy tez tak macie ze wieczorem widać wam trochę brzuszek? To moja pierwsza ciąża i rano jestem płaska jak deska a wieczorem już widać ze coś jestjestem w 8 tyg
❤
U mnie 3 ciąża, rano wyglądam tak jak przed ciąża a wieczorem jak w 5 miesiacuDziewczyny wy tez tak macie ze wieczorem widać wam trochę brzuszek? To moja pierwsza ciąża i rano jestem płaska jak deska a wieczorem już widać ze coś jestjestem w 8 tyg
![]()
![]()
Mam to samo wieczorem to mam Bałon normalnie a też nie chce się chwalić jeszczeJa to mam tłuściutki brzuszek więc u mnie on zawsze jestale mam wrażenie, że jest "inny jakościowo". Mam nadzieję, że za szybko mnie nie wywali bo nie chce póki co nikomu mówić o ciąży
![]()