PałkaZapałka
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża, dziś 6+4A może jest za wcześnie? która to ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsza ciąża, dziś 6+4A może jest za wcześnie? która to ciąża?
Przykro miDziewczyny żegnam się z wami. Niestety USG nie wykazało zarodka
Ja bym mimo wszystko nie traciła nadziei.. słyszałam historie pustych jaj w których nagle w 7/8 tyg dopiero był zarodek..Pierwsza ciąża, dziś 6+4
To może być za wcześnie jak pierwsza ciąża. W mojej pierwszej dopiero końcem 7 TC był zarodek z serduszkiem wcześniej nic nie było . Spokojnie może jeszcze jest czasPierwsza ciąża, dziś 6+4
Dokładnie tak nawet tutaj dużo dziewczyn pisało że spisane na stratę donosiły i dzieci zdrowe czego życzę z całego serca nam wszystkimJa bym mimo wszystko nie traciła nadziei.. słyszałam historie pustych jaj w których nagle w 7/8 tyg dopiero był zarodek..
W sensie wcześniej też miałaś pusto?To może być za wcześnie jak pierwsza ciąża. W mojej pierwszej dopiero końcem 7 TC był zarodek z serduszkiem wcześniej nic nie było . Spokojnie może jeszcze jest czas![]()
u mnie tak samo, chciałbym zeby był przy porodzie ale jakos bez niego tez dam radę ale bez odwiedzin juz bedzie ciezkoMnie też najbardziej przeraża brak odwiedzin. Po poprzednich cesarkach bez męża nie dałabym rady sama w szpitalu![]()
Zapałka, nie łam się jeszcze. Z córką też długo nie było widać. Cały weekend wyłam bo jeszcze choroba i piersi mi dosłownie zwiędły, a w poniedziałek był już zarodek. Wierzę że będzie dobrzeDziewczyny żegnam się z wami. Niestety USG nie wykazało zarodka
Właśnie kochana który to tydzień ciąży ?Dziewczyny żegnam się z wami. Niestety USG nie wykazało zarodka
Dziś 6+4 więc powinno coś być a tu dupaWłaśnie kochana który to tydzień ciąży ?![]()