netka.
Fanka BB :)
A z ciekawości tak mniej więcej jak to wygląda u innych![]()
Nie mam pojęcia. Mi nie przekazał, nawet nie wiem czy sprawdzał. Wydaje mi się, że mierzył tylko CRL.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A z ciekawości tak mniej więcej jak to wygląda u innych![]()
Jaki magnez polecił wam ginekolog i w jakich dawkach? Ja biorę magneb6 3×2 i wydaje mi się dużo
Cześć, przyjmuje 100 mg rano luteiny i 100 mg wieczorem dopochwowo.Hej ile bierzcie luteiny ? Ja brałam do wczoraj progesteron cyclogest 400 mg raz na noc . Wczoraj zbadalam progesteron po 20 h od ostatniej dawki , wynik to 30 . I przechodzę teraz na luteine bo lekarz mi ja zapisał bo jest tańsza . I powiedział żebym dawkowala dwa razy po jedna . Czyli wyjdzie 200 mg w ciągu doby . Martwię się że to może być zalalo zwłaszcza że przyjmowała wczensje 400 . Wiecie coś na ten temat ? Ile wy przyjmijcie ?
Boli mnie wieczorem po prysznicu ok 30 min i przechodzi.Czy boli kogoś krzyż ? Mnie boli od kilku dni bardzo się niepokoje
A ja miałam czyszczenie w szpitalu. Dostałam Cytotec i po ok 3h zaczeły sie skurcze. Wymiotowałam, biegunka, omdlenia, wszystko razem, makabryczny ból. I jak błagałam o kolejne znieczulenie to zabrali mnie pod narkozę i czyszczenie. Po zabiegu po 2 h o własnych siłach wyszłam bez bólu ze szpitala.Tak bardzo mi przykronie potrafię Ci doradzić, ja miałam zabieg w prywatnej klinice i tam mni nie bolało. Dostałam globulkę dopochwowa, wywołało skurcze i krwawienie i zabrali na oczyszczenie.
Fajnie u mnie tylko kanapka z białym serem przejdzieDzień dobry mamy
Oj dzień zaczął się kiepsko...takimi mdlosciami że nie wiem jak funkcjonować..
A w nocy takie smaki Boże aż wstyd się przyznać...kanapki z ogórkiem i solą A drugie z kiełbasą i ketchupem no ludzie masakra.. w żadnej ciąży tak nie było!!!
Wiem o czym mówisz bo też się strasznie bałam ale lekarz mi mówił że gorsze jest to że zwymiotuje moje leki i zaryzykowałam.ja sie boje troche brać Diphergan a torecanu juz w ogole bym sie bałabije sie z myślami czy brać bo nie chce maluchowi zaszkodzić
one jednak działają na układ nerwowy, boje sie troche.. dzisiaj poszłam do pracy i oczywiscie 5 razy juz wizyta w
![]()
ale narazie jakos sie trzymam.
Pamiętam że moja teściowa też dostawała przy chemioterapii to musi być mocneTak niestety działa. Bo on u mnie jest podawany na oddziale u chorych onkologicznych przy chemio- i radioterapii
W innych sytuacjach byś wzięła, ale w takiej gdzie jest ciąża i dziecko to chyba duże ryzyko tak jak piszesz.wiem dlatego chyba bede probowala sie jeszcse troche pomęczyć bo szkoda mi malucha od małego truć a on przenika do malucha![]()