Ja już po wizycie u zakaźnego antybiotyk odstawiamy jest okej jestem po badaniu dna oka tam też nie ma. Toksoplazme także jestem. Spokojnie sza. Jutro prenatalne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobre wieści :-)Ja już po wizycie u zakaźnego antybiotyk odstawiamy jest okej jestem po badaniu dna oka tam też nie ma. Toksoplazme także jestem. Spokojnie sza. Jutro prenatalne
O tak jeszcze jutro jak usłyszę że jest ok to już wogoleDobre wieści :-)
Prenatalne i pappa kiedy sie robi bo mi ten moj lekarz to mowil ale ja polowy nie pamietamJa dzisiaj poszłam do pracy i oczywiscie znowu zaczelam wymiotować i złe sie czujejeszcse koleżanka mnie wkurwia bo jej zimno i sie przyczepiła o klime ale mam ja gdzies, u nas dzisiaj 32 stopnie w cieniu, byłam w sukience na ramiaczkach i juz nie miałam sie z czego rozebrać. Jak jej zimno to niech ona sie ubierze. Ja mam prenatalne 8.09 robie usg i PAPPa tez. W sobote byłam u endo i okazało sie, ze wyniki mam bardzo dibre, zrobił mi tez usg tarczycy i węzłów, wszystko super ale leki i tak mam brać bo mam przejściowa niedoczynnosc przez ciaze. Mowil ze hormony wpływają na mózg dziecka i lepiej w moim przypadku brać leki skoro przy ich braniu mam idealny wynik niz probowac je odstawić. Od pt zaczynam urlop, całe szczęście bo wreszcie odpoczne i moze bede sie w końcu lepiej czuła
Prenatalne i pappa kiedy sie robi bo mi ten moj lekarz to mowil ale ja polowy nie pamietammnie tez dzis vardziej mdli niz zwykle juz bylo lepiej i na nowo
ale to tez powod do radosci tylko wez ciesz sie z takiego samopoczuvia.
Ja zabijam sobie czas gotujac o dziwo mi nic nie smierdzi. Zakupilam sobie lidlomixa i sie bawieNawet nie tak jedzenie mi przeszkadza co napoje. Po coli mi niedobrze srrasznie i wogóle rakie napoje mi źle robią. Jedynie woda lekko gazowana i to zimna koniecznie...
Ok dziękiPrenatalne między 11+0 a 13+6. Tak na skierowaniu zapisał lekarz. Z tym, że jak dzwoniłam się umówić, to umówiła na 12+0.
Mi przeszły te bóle... U mnie może być też to na tle nerwowym. Wizytę mam w środę to wszystkiego się dowiem. Wiem, że takie bóle to są normalne, ale ten niepokój zawsze się pojawia. Musimy wytrwaćJa też wlansie dzisiaj, trochę takie dziwne uczucie nie ? Nawet nie wiem jak to określić. Trochę się martwię że to coś złego A wizytę mam dopiero za tydzień
Mi teżMi przeszły te bóle... U mnie może być też to na tle nerwowym. Wizytę mam w środę to wszystkiego się dowiem. Wiem, że takie bóle to są normalne, ale ten niepokój zawsze się pojawia. Musimy wytrwaćtwarde z nas mamuśki
![]()