• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2021

Czuje sie dzis jakbym miała dostać okres, od rana mnoe brzuch pobolewa, nawet czuje jakby jajnik mnie boląl i ogolnie tak sie czuje jak zawsze przed miesiączka sie czułam, patrze w aplikacje a jutro powinnam dostać okres gdyby nie ciaza takze chyba juz wiem o co chodzi

reklama
Czuje sie dzis jakbym miała dostać okres, od rana mnoe brzuch pobolewa, nawet czuje jakby jajnik mnie boląl i ogolnie tak sie czuje jak zawsze przed miesiączka sie czułam, patrze w aplikacje a jutro powinnam dostać okres gdyby nie ciaza takze chyba juz wiem o co chodzi
Mam dziś to samo. Wczoraj byłam u ginekologa. Fasolka w porządku. Serduszko bije a wieczorem nagle z nikąd pojawił się ostry klujacy ból na samym środku podbrzusza. Trwał dosłownie może z pół minuty ale bardzo się wystraszyłam. Cała noc nie spalam, ciągle się budziłam i sprawdzalam czy nie krwawię. Stres niesamowity. A właśnie mniej więcej teraz miałabym okres.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry