Pettitbelle
Fanka BB :)
Są tego plusyI jak ja mam go ukrycnawet nie chcecie wiedziec jak ja do porodu wygladalam
z Synem to jak wieloryb dosłownie
i o dziwo nigdy nie mialam dużo wód płodowych, i dzieciaki tez malutkie corka 2800 a synek 3200
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są tego plusyI jak ja mam go ukrycnawet nie chcecie wiedziec jak ja do porodu wygladalam
z Synem to jak wieloryb dosłownie
i o dziwo nigdy nie mialam dużo wód płodowych, i dzieciaki tez malutkie corka 2800 a synek 3200
Mi znowu lekarka przy przyjęciu na porodówkę że napewno lekarz się pomylił bo miałam brzuch jak w 6 miesiącu10 tc zawsze brzuch mi od razu wysadzało rano jeszcze nie tak ale popoludniu to trudno to ukrycogolnie brzuszek zawsze mialam i bez ciazy u nas rodzinne duze brzuszki sa moze dlatego
W pierwszej ciazy w 5 miesiacu lekarka mi powiedzialaze nawet do porosu kobiety maja mniejsze
![]()
Ja mam drugą BiankęBrzusio zawsze miałam malutki
Co do imion pewne jesy ze Ignas na 2 chce zaproponować Janusz (po tacie męża z którym był bardzo blisko) w domu mamy Artusia i Bartusia
Na dziewczynkę nigdy się nie dogadamy [emoji1787][emoji1787] ogromnie podoba mi się Blanka no rozpływam się [emoji33][emoji2956][emoji2956] ale jedyne porozumienie zostaje przy Hani,Julii lub Ani ale to też nie na 100...
Ja sok pije wyciskany z żurawinyJak się pytałam gin to mówiła że lepsza suszona ale w tabletkach też jest dobra ale jednak wolę sobie garstkę dziennie zjeść a też dodaje do płatków owsianych na śniadanie...
To mamy dwa dni różnicy bo u mnie 9t1dJa myślałam na dziewczynkę Liwia Julita lub Oktawia a na chłopca Kordian Kornel Olaf
Dziewczyny a ja śmiało mogę powiedzieć ze najgorzej mnie mdlilo na samym początku jak się dowiedziałam to przez 2 tygodnie... mdlilo dzień i w nocy lodówkę miałam w sypialni bo ciagle w niej buszowalama Po tych dwóch tygodniach sporadycznie czasem zemdliło ale guma miętowa i od razu pomogła... Teraz od czasu do czasu ciągnie w pachwinach i brzuch się meeega powiększa na wieczór...w sumie to już nie dopinam się w żadne swoje spodnie
piersi bola jak dotknę mocniej... usg w czwartek także zobaczę co i jak
ale póki co jestem dobrej myśli
U mnie dzisiaj 9+3
![]()
Jak tam wasze brzuszki? Ja to nie chce zabardzo wychodzic zebym nie slyszala pytan o ciążę. Jeszcze 2 tygodnie i sie pochwale