K
Katijah
Gość
Nie można pleśniowych ale feta chyba okNiedozwolone są tylko sery z mleka niepasteryzowanego. Trzeba czytać, na opakowaniu zawsze jest napisane. Najczęściej pleśniowe są niepasteryzowanego. Z fetą się nie spotkałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie można pleśniowych ale feta chyba okNiedozwolone są tylko sery z mleka niepasteryzowanego. Trzeba czytać, na opakowaniu zawsze jest napisane. Najczęściej pleśniowe są niepasteryzowanego. Z fetą się nie spotkałam.
Ja też czułam ciążę już po owu. Też z lewego jajnika ale nic nikomu nie mówiłam nawet mężowi bo myślałam że mi się wydaje ale przeczucie mnie nie myliło. Także trzymam kciuki za Ciebie tez
CzekamyDziewczyny lecę na drugą betę![]()
Pleśniowe można z mleka pasteryzowanego, choć najlepiej poddać je obróbce [emoji846] na grupie staraxzkowej też poruszalysmy ten tematNie można pleśniowych ale feta chyba ok
O widzisz to ja przestarzałe info mamPleśniowe można z mleka pasteryzowanego, choć najlepiej poddać je obróbce [emoji846] na grupie staraxzkowej też poruszalysmy ten temat
Woda z mydłem, nie dezynfekuje.Co uzywacie do dezynfekcji rąk?