To już umiejętności lekarza zawiodły. Bo skoro pęcherz byl pusty to ja nie wiem, co mu tam zaslanialoU mnie przepochwowo nie mógł znaleźć bo niby pęcherz mialam pełny, chociaż porosto z ubikacji wchodziłam do niego. Więc nie wiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już umiejętności lekarza zawiodły. Bo skoro pęcherz byl pusty to ja nie wiem, co mu tam zaslanialoU mnie przepochwowo nie mógł znaleźć bo niby pęcherz mialam pełny, chociaż porosto z ubikacji wchodziłam do niego. Więc nie wiem
Mnie tez czasem boli dół brzucha albo boki (jakby jajniki) ale czasem zastanawiam się czy to nie kwestia jelit i wypróżnień, momentami się czuje taka ciężka na brzuchu i przydkanaY
uff całe szczęścieto ide się położyć może przejdzie do rana
![]()
Już wiesz ze będzie cesarka ?Ooo to w sumie obie mamy tak samo i termin i ccfajnie
![]()
U mnie tez tak byłoU mnie przepochwowo nie mógł znaleźć bo niby pęcherz mialam pełny, chociaż porosto z ubikacji wchodziłam do niego. Więc nie wiem
Mój tez tak ma i przez całą ciążę jak się nic nie dzieje to 4 USG jestU nas jeśli jest wszystko ok to tylko 1 USG jest od dołu a później przez brzuch chyba że coś nie tak to wtedy bada od dolu... on wgl wychodzi z założenia że jak jest ok to nie ma co tam za często zagladac
Ooo ja to może ja niedługo takie fajne zobaczę12 tydzień (11+4)
Już myślałam że ładna tam jestemNiby pecherz miałam pełen i zasłaniał
Tak ja dwie poprzednie też cc ale ważne żeby było wszystko okJuż wiesz ze będzie cesarka ?