reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny w piątek (12tc) o 7.00 rano mam prenatalne u doktora, który w 9 tc przekazal złe wieści. 🧐
Proszę trzymajcie kciuki, żeby tym razem nastąpił cud i diagnoza była lepsza. Dziękuję. 🤗
Jak będziecie chciały to napiszę po wizycie jak sytuacja. Staram się opanować i nie denerwować, jednak za dużo myślę i pojawiły się problemy ze snem. Za to mdłości zaczynają ustępować i senność z mega zmęczeniem też. Pozdrawiam. 🤰

Dziewczyny w piątek (12tc) o 7.00 rano mam prenatalne u doktora, który w 9 tc przekazal złe wieści. 🧐
Proszę trzymajcie kciuki, żeby tym razem nastąpił cud i diagnoza była lepsza. Dziękuję. 🤗
Jak będziecie chciały to napiszę po wizycie jak sytuacja. Staram się opanować i nie denerwować, jednak za dużo myślę i pojawiły się problemy ze snem. Za to mdłości zaczynają ustępować i senność z mega zmęczeniem też. Pozdrawiam. 🤰
Daj znać po wizycie :)

Kochana koniecznie daj znać jak po wizycie i oczywiście trzymam kciuki za Was 😍

Pytasz pod kątem toxo czy jeszcze coś innego?

Ja mam kota niewychodzacego. Jest regularnie szczepiony i odrobaczany. Kuwetę normalnie sprzątam, po każdym razie myje dokładnie ręce. Nie jest pieszczochem, przyjdzie jak będzie miał ochotę. Chociaż ostatnio jak się kładę na drzemkę, przychodzi poprzytula się, chyba coś wyczuwa bo nawet tracą główka mój brzuch 😀
[/QUOTE]
Ja też mam kota i wszystko normalnie typu sprzątanie itd Tak samo kot zadbany niewychodzący więc nigdy nie miał styczności z myszami, ptakami itd a nosicielami toxo są właśnie szczury przede wszystkim. Szybciej złapiemy z owoców, warzyw prosto z ogródka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry