Robaczek_w
Fanka BB :)
Wirusowe zapalenie wątroby C powinno wyjść ujemneHej dziewczyny sorki za przerwę masę badań i wyniki do końca mnie nie pocieszają czy może któraś kojarzy badania i wyniki na HCV??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wirusowe zapalenie wątroby C powinno wyjść ujemneHej dziewczyny sorki za przerwę masę badań i wyniki do końca mnie nie pocieszają czy może któraś kojarzy badania i wyniki na HCV??
dlaczego się martwisz? Pytałas lekarza czy tętno w normie?Hej, wiecie może ile wasze dzieci miały uderzeń serca w okolicy 9/10tc u mnie jest 185 i się trochę martwię
sam PAPPa jest tańszy, chyba koło 100 paru zł. To usg genetyczne jest w tym wssystkich najdroższe jakos 250-300 ale wiadomo zależy od regionunie wiem czy to stala cena ale w lodzi 400 zl
płeć po usg poznają. W PAPPa wylicza Ci ryzyko wystąpienia wad genetycznych.Tak, ja mam na nfz bo skończyłam 35 lat. Chodzi mi o to czy po tym teście dziewczyny poznały płeć
Jeszcze nie byłam ale w poprzednich ciążach do 30 min w zależności czy dziecko będzie bardzo szalało wtedy trudniej i się przeciągaDziewczyny, które były na USG prenatalnym długo trwa to badanie. Macie już wyznaczone terminy na kolejne prenatalne w 2 trymestrze?
Ja na pewno będę robić USG genetyczne i pappa. Podpytam o to bo za tydzień mam wizytę i będzie już 9+4.A jak to jest z tymi prenatalnymi? Bo w sumie bardzo dużo z Was tutaj dostaje na skierowanie i myślałam, że to są takie podstawowe ale dziś spytałam się o to mej ginekolog-prowadzącej i powiedziała, że nie mam żadnych wskazań i mogę jedynie prywatnie zrobić....i tak rozkminiam czy faktycznie mimo, że nie mam wskazań to dmuchać na zimne i je zrobić bo w końcu nie jest to aż tak duży wydatek....a spokój ważniejszy![]()
A jak to jest z tymi prenatalnymi? Bo w sumie bardzo dużo z Was tutaj dostaje na skierowanie i myślałam, że to są takie podstawowe ale dziś spytałam się o to mej ginekolog-prowadzącej i powiedziała, że nie mam żadnych wskazań i mogę jedynie prywatnie zrobić....i tak rozkminiam czy faktycznie mimo, że nie mam wskazań to dmuchać na zimne i je zrobić bo w końcu nie jest to aż tak duży wydatek....a spokój ważniejszy![]()
A mieli dylemat, co robić...