Olka_Monolka
Fanka BB :)
Ja mam niedoczynność, biorę letrox do rozwiązania. Przed ciążą też brałam.Ma któraś problemy z tarczyca? Ja nigdy nie miałam a teraz mi wyszły złe wyniki:/ już mi lekarz zapowiedział ze czekają mnie tabletki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam niedoczynność, biorę letrox do rozwiązania. Przed ciążą też brałam.Ma któraś problemy z tarczyca? Ja nigdy nie miałam a teraz mi wyszły złe wyniki:/ już mi lekarz zapowiedział ze czekają mnie tabletki![]()
Oj tak upały to tragedia jaw sierpniu jak rodziłam to całe wakacje byłam spuchniętaJa tez nie zamierzam kurtki kupowaćpierwszego mam wrzesniaka wiec teraz się bardzo cieszę ze nie będę chodzić z brzuchem w upały
![]()
I jak tabletki wpływają na ciąże? Boje się ze spuchne do nieprzeciętnych rozmiarów w tej ciążyJa mam niedoczynność, biorę letrox do rozwiązania. Przed ciążą też brałam.
Ja przy letroxie zaczelam przybierać z powietrza, musze pilnować posiłków i tego co jem wtedy jest w miarę ok. Ale juz widze ze ciaza to bedzie masakra wagowa, jestem w 8tygodniu a brzuch mam jak w 5miesiacu..ehI jak tabletki wpływają na ciąże? Boje się ze spuchne do nieprzeciętnych rozmiarów w tej ciąży![]()
Ja pewnie jeśli będę kupować to używana bo szkoda mi kasy będzie na nową na "raz"Oj tak upały to tragedia jaw sierpniu jak rodziłam to całe wakacje byłam spuchnięta![]()
Ja mam na razie stabilną wagę. Mam wzdęcia ale miałam je też przed ciąża, jak sobie popuszczałam dietęI jak tabletki wpływają na ciąże? Boje się ze spuchne do nieprzeciętnych rozmiarów w tej ciąży![]()
Ja przy letroxie zaczelam przybierać z powietrza, musze pilnować posiłków i tego co jem wtedy jest w miarę ok. Ale juz widze ze ciaza to bedzie masakra wagowa, jestem w 8tygodniu a brzuch mam jak w 5miesiacu..eh
Ale kazdy jest inny na jednego działa tak na drugiego inaczej.
Eh..... kobiety zawsze maja pod górkęprzytyłaś już dużo? Ja się specjalnie odchudzałam przed ciąża do wagi sprzed ostatniej ciąży żeby się nie stresować waga a tu taka niespodzianka :/ narazie mi przybyło 2kg i brzucha nie mam ale coś czuje ze tym razem tak kolorowo nie będzie
![]()
Oczywiście, że są- ŚwiętochłowiceSą tu dziewczyny ze śląska?![]()
Ja biorę letrox i jak narazie w ciąży schudłam 2 kg A od kwietnia łącznie -9kg. Wcześniej brałam euthyrox i cały czas byłam spuchniętaJa przy letroxie zaczelam przybierać z powietrza, musze pilnować posiłków i tego co jem wtedy jest w miarę ok. Ale juz widze ze ciaza to bedzie masakra wagowa, jestem w 8tygodniu a brzuch mam jak w 5miesiacu..eh
Ale kazdy jest inny na jednego działa tak na drugiego inaczej.![]()