Witaj w klubie mnie mdli i wymioty męczą. Może teraz coś się uda zjeśćJa mam jakiś regres. Mdli mnie dziś.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w klubie mnie mdli i wymioty męczą. Może teraz coś się uda zjeśćJa mam jakiś regres. Mdli mnie dziś.
WspółczujęMoże samopoczucie mam lepsze, ale wymiotuję częściej. Wczoraj i dzisiaj, a potem czuje się strasznie i nim dojdę do siebie to trochę mija. Mogę coś więcej zjeść. Ale nadal ochoty nie mam na większość produktów. Jeszcze u mnie ograniczenia ze względu na cukrzycę ciążową.![]()
Trzeba mieć nadzieję do końca. Zdarzają się cuda. Też od endokrynolog usłyszałam że widziała już takie przyrosty bety i ciąża się nie utrzymała więc też nie robiłam sobie nadziei. A jak widać mamy się dobrzeWspółczujępodobno imbir pomaga ja nie wymiotuje ale nie mam apetytu i schudłam już 2kg .. jak tylko się dowiedziałam o ciaży i poszłam do ginekologa to powiedział że mam puste jajo płodowe i że za dwa tygodnie poronie .. i wtedy zaczęłam dużo czytać i się bardzo martwić ale po dwóch tygodniach ukazała się kijanka
![]()
Dziewczyny ja dziś po USG, jestem już spokojniejsza. Pierdzioszek ma 2,21 cmserce jest, wszystko jest- nawet mi nogami machało podczas badania
ciąża rozwija się prawidlowo, u mnie też ok, nie ma problemów z kosmówka itp. powiedziałam lekarzowi że chce zrobić prenatalne USG i pappa to powiedział że zrobimy za 3 tygodnie.
U mnie dziś 9+4, termin na 27 marca
Dziewczyny, zegam sie w 9+1. Ciaza przestała się rozwijać w 7+5.wlasnie pisze ze szpitalnego łóżka w oczekiwaniu na działanie tabletek. Mam nadzieję, że u Was jest lepiej. Życzę spokojnych ciaz!

Dziewczyny wiecie może co u Lucky? Zniknęła z forum![]()

U mnie też daty om i usg się nie pokrywają ale pani ginekolog powiedziała na pierwszej wizycie że jeżeli dzidzia nie nadrabi wielkością do następnej wizyty to bierze pod uwagę tylko usgWg miesiączki mam 10tc+2 dni a wg USG zarodek ma 9tygodni i 2dni
Heh też właśnie czytam drugi razHmm ja jestem w 9tygodniu i również mam termin na 30 marca![]()