Hope_2807
Fanka BB :)
Ale po co ten zamykać? Niech zostanie otwarty tez. Dużo dziewczyn pewnie będzie chciało jeszcze dołączyć. Dajmy im szanseJa napisze do administratorki czy da się zamknąć ten wontej żeby był nasz prywatby
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale po co ten zamykać? Niech zostanie otwarty tez. Dużo dziewczyn pewnie będzie chciało jeszcze dołączyć. Dajmy im szanseJa napisze do administratorki czy da się zamknąć ten wontej żeby był nasz prywatby
Cześć Ola, fajnie, że się odezwałaśCzesc dziewczyny jestem tu nowa.. mam termin na 8.03.2021wczoraj miałam prenatalne i w wszystko jest w porządku i najprawdopodobniej będzie to dziewczynka
czytam Was od kilku dni ale dopiero dziś odważyłam się napisać to moja pierwsza ciąża i troche obawiam się wszystkiego... Mam nadzieję że tu znajde odpowiedzi na pytania które się pojawiają. Pozdrawiam Was serdecznie
![]()
W sumie racjaAle po co ten zamykać? Niech zostanie otwarty tez. Dużo dziewczyn pewnie będzie chciało jeszcze dołączyć. Dajmy im szansemożna zrobić drugi zamknięty.
To ja spróbuję utworzyć drugi zamknięty zobaczymy co mi z tego wyjdzie.Ale po co ten zamykać? Niech zostanie otwarty tez. Dużo dziewczyn pewnie będzie chciało jeszcze dołączyć. Dajmy im szansemożna zrobić drugi zamknięty.
Da się jak najbardziej. Ten wątek będzie nadal otwarty, powstanie drugi tylko z chętnymi osobami. Potrzebuje tylko listy osób do zamknietego i kto chce być moderatorem ( potrzebuje dwóch)To ja spróbuję utworzyć drugi zamknięty zobaczymy co mi z tego wyjdzie.
U mnie też zaawsze patrzyli na OM, a już dwa razy rodziłam w terminie z USGByłam u różnych lekarzy i kilka razy rodziłam w różnych szpitalach. W moim przypadku patrzyli Tylko na OM...
Nie było mi to na rękę, bo cykle mam 24 dniowe, więc przeciągali na siłę poród (CC) do np 37 tc a ja już mogłam rodzic w 36 tc, bo ciąża była 4 dni starsza a rozwarcie na 5 cm i skurcze, ale odsyłali do domu, bo ważniejsze był dla nich termin OM...
Ja nie mam ani fb a messengera
Możemy i tutaj założyć wątek zamknięty.
Powodzenia!A ja właśnie czekam na badania ale z tego co widze to z godzina opóźnienia jak nicpozostaje tylko czekać
i nie zwariować