Olka_Monolka
Fanka BB :)
Czy jest tu jakaś mama, która robiła PAPPA w medicover?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na chwilę obecną nie znam płci. Mam nadzieję że już niedługo się dowiem[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji173]a poznała już któraś z Was płeć?U nas nie widać narazie. W domu Synek. czteroletni Jak pokazywałam mu usg to powiedział - to na pewno chłopak! i już wymyślił imię dla braciszka- Tomek
Ciekawe czy ma szósty zmysł, mi też się wydaje, że będzie chłopczyk. Zobaczymy
![]()
Na prenatalnych Doktor powiedział : bardziej chłopak niż dziewczynkaa poznała już któraś z Was płeć?U nas nie widać narazie. W domu Synek. czteroletni Jak pokazywałam mu usg to powiedział - to na pewno chłopak! i już wymyślił imię dla braciszka- Tomek
Ciekawe czy ma szósty zmysł, mi też się wydaje, że będzie chłopczyk. Zobaczymy
![]()
Mój mąż nadal sobie sam gotuje, a ja dziś do tej pory wcisnęłam w siebie tylko śliwki. Słabo z zapachami nadal choć od kilku dni już w II trymestrze. Co pichcisz?Muszę się pochwalić dziewczyny, dziś jest dobry dzień, siedzę w kuchni, wszystkie palniki w gaziejest moc!
He he ja dopiero skończyłam rosół gotować i biorę się za robienie soków z malinMuszę się pochwalić dziewczyny, dziś jest dobry dzień, siedzę w kuchni, wszystkie palniki w gaziejest moc!