PałkaZapałka
Fanka BB :)
A czy któraś ma tak że drętwieją jej czasem ręce?...ja np jak korzystam z telefonu na półleżąca w łóżku to zaraz mam drętwieją w ręce,podejrzewam, że od kręgosłupa...jest szansa że dzidzi tak się pcha?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam mam, ale miałam też tak przed ciążą. U mnie to była kwestia niedoboru magnezuA czy któraś ma tak że drętwieją jej czasem ręce?...ja np jak korzystam z telefonu na półleżąca w łóżku to zaraz mam drętwieją w ręce,podejrzewam, że od kręgosłupa...jest szansa że dzidzi tak się pcha?
Ja też tak mam i miałam przed ciąża, może to kwestia zgiętych rąk, ja mam wszystkie wyniki w normie, ale z kręgosłupem problemy od zawsze.Ja tam mam, ale miałam też tak przed ciążą. U mnie to była kwestia niedoboru magnezu![]()
Ja tak mam i obstawiałabym kręgosłup bo mam z nim problem...A czy któraś ma tak że drętwieją jej czasem ręce?...ja np jak korzystam z telefonu na półleżąca w łóżku to zaraz mam drętwieją w ręce,podejrzewam, że od kręgosłupa...jest szansa że dzidzi tak się pcha?
Ja mam psa z którymi wychodzę na dłuższe spaceryDziewczyny jak u was wygląda sprawa z ćwiczeniami czy jakimkolwiek ruchem. Ćwiczycie jakieś terningi?
A ja zjadłam grochówkę i teraz mi niedobrzeJa jak byłam nad morzem totylko rybę jadłam nic innego mi nie wchodziłoz resztą mięso u mnie dalej jest opór żeby jeść...
Ja tezJa z dwa razy budzę się na sikanie
A ja za 50 min tak się stresuje ehZa 30 min mam wizytę!!!![]()
Kochana, znam Twoją historię z wątku staraczek, bo tu nie byłam w stanie chwilę zaglądać ze stresu. Bardzo mocno trzymam za Twojego Dzidziola, za Was kciuki. Taką długą i stresującą drogę przeszliście, że musi być dobrze :* Bardzo w to wierzęZazdroszczę wam tych pozytywnych wiadomości po usg ja moje mam 2 września i nie wiem czego się spodziewać, czy moje dziecko będzie nadal żyło , czy okaże się cud i wyzdrowieje , czy powiedzą że jest bardzo źle . Moja głowa już wysiada i odbija się to w nocy kiedy snia mi
Mi dziala i dodalam juz sie do grupy znaczy wyslalam zaproszenieMi nadal nie wchodzi...