reklama

Marcowe mamy 2021

Ja jakoś tak jak kiedyś dojrzałam wózki cybex tak postanowiłam sobie że jak będę miała dziecko to tylko taki wózek kupię, i teraz jak porównuje z innymi to jakoś nie mogę zmienić zdania, nie wiem czemu ale są takie ładne i funkcjonalne. Mają ogromny wybór, obczajcie sobie 😛 znaczy według mnie ogromny bo to moja pierwsza ciąża więc się nie znam za bardzo, może któraś z was miała i się wypowie?
mi sie wizualnie podobaja cybexy ale patrz na koła, bo one sa wazne a np priam i mios maja tragiczne :/ mam koleżankę ktora miała priama tego co lewandowscy i tak jak szybko kupiła tak szybko go sprzedawała bo z niemowlakiem nie dawała rady nim jeździć tak jej w gondoli latał :( i mały on był. Ale np balios mi sie bardzo jako spacerowka podoba. Mi sie zawsze cybexy i mutsy podobały!

reklama
Dziewczyny a jakie poduchy ciążowe polecacie? Nie wiem czy każda jest tak samo wygodna, trochę nie wiem jak w niej przekręcić się na drugi bok w nocy 😛 lepsze są takie w literę u czy w c? Czuje że to będzie zakup życia, całe życie muszę wkładać poduszkę między nogi, i budować podparcie przy plecach, inaczej nie zasnę, ale głupio mi było kupować taka poduszkę ale w końcu jest okazja 😃
to jestes taka jak ja i uwierz mi, ze to bedzie Twoj zakup zycia :) wlasnie niedawno na fb pisalysmy z dziewczynami o nich. Ja miałam z motherhood w poprzedniej ciazy i została ze mna jeszcse dobry rok po ciazy. Teraz zastanawiałam sie jaka kupic ale koleżanka powiedziała zeby poczekac z 2 tyg az urodzi i mi pożyczy bo tez ma ta z motherhood. Na internecie jest ich duzo i rożnych firm porównaj sobie tylko wymiary bo ja dopiero wlasnie ostatnio sprawdziłam, ze one mogą miec rożny wymiar w zależności od tego jakiej jest firmy. I ja polecam w literę c, uwierz mi ze sie przewrócisz bez problemu nawet sobie miedzy nogi i pod głowę wygodnie włożysz poduche jak juz na drugiej stronie bedxiesz lezala 😂obracasz sie tak jakby wewnątrz poduchy przynajmniej ja tak miałam

Ja tez mam negatywny stosunek do pappa ale nikt mnie nie pytał, mam zrobić i koniec 🤷🏻‍♀️ Tez się denerwuje... dzisiaj miałam zwykła wizyte po 3 tyg i cała noc nie spałam, myślałam ze mi głowa pęknie 🥴
Ja miałam tak samo nikt się nie pytał czy chce. 😒

Co myślicie o zakupie detektora tętna? Może któraś ma albo miała jeżeli tak to czy żałuję że kupiła.
Jak byłam w ciąży to nie kupiłam i nawet nie myślałam o tym bo nie wierzyłam do końca że się uda i że się urodzi cały i zdrowy

Ja miałam tak samo nikt się nie pytał czy chce. 😒

Co myślicie o zakupie detektora tętna? Może któraś ma albo miała jeżeli tak to czy żałuję że kupiła.
Jak byłam w ciąży to nie kupiłam i nawet nie myślałam o tym bo nie wierzyłam do końca że się uda i że się urodzi cały i zdrowy
Jutro ma przyjść do mnie, zamówiłam pare dni temu 🙃 miałam w drugiej ciąży. I polecam ale można się tez zdenerwować bo nie tak łatwo złapać serduszko w tygodniach 12-16. Lepiej zacząć później używać. A później już ruchy wiec rzadko używałam. Dałam koleżance. Ostatnio zamówiłam bo super okazja się trafiła, nawet porównałam z cenami w Polsce ten sam i tu kupiłam za 1/3 ceny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry