reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Też dziś włączyłam pierwszy raz i miałam wrażenie że przez chwilkę słyszałam bicie serduszka ale pewna nie jestem 🤔 Dziś nie fanie się czuję mam kłócie w dole brzucha i ciągnie jakby do pochwy i odbytu 🙈 mam nadzieję że to nic niepokojącego 🙄 Też mam tyłozgięcie macicy i nawet na usg prenatalnym był problem żeby cokolwiek zobaczyć 😐 myślisz że to przez to? 🤔 A jak u Ciebie z porodem? To pierwsza Twoja ciąża? Ja miałam cc córka była ułożona pośladkowo, koleżanka z tyłozgięciem miała to samo... Myślisz że to główny powód posledowego ułożenia czy nie ma regóły? 😉
Ja tez mam tylozgiecie a usg przez brzuch dało się zrobić bez problemu. Miałam dwie cesarki.
mysle ze ułożenie pośladkowe to nie z powodu tylozgiecia. Moja mama ze mną miała posladkowe (i tak tez urodziła naturalnie) a nie ma tylozgiecia. Koleżanka z tylozgieciem poród naturalny bez żadnych problemów, mało brakowało a na parkingu przed szpitalem by urodziła wiec chyba nie ma reguły.

reklama
Ja w tym cyklu co zaszłam tez uzywalam testów owu. Nie wiem czy dzieki nim bo wczesniej 5 razy zaszlam bez testów 🙃 wy czekalyscie na ten pozytywny i dopiero byl stosunek? Czy normalnie. Bo ja mimo tego ze testy robilam to w sumie stosunek byl przez caly cykl. I nie jestem pewna czy dzieki nim zaszlam🤭

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry