Ja mam na razie tylko lekkie mdłości ale wilczy apetyt do tego. Pewnie większe atrakcje dopiero przede mnątrzymam kciuki za ♥
Ja bym mogła wogole nie jeść najlepiej nic mi nie wchodzimam nadzieję że to minie już wolę mieć wilczy apetyt.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam na razie tylko lekkie mdłości ale wilczy apetyt do tego. Pewnie większe atrakcje dopiero przede mnątrzymam kciuki za ♥
Ja bym mogła wogole nie jeść najlepiej nic mi nie wchodzimam nadzieję że to minie już wolę mieć wilczy apetyt.
Od razu plamienia, a potem ból tępy, drętwiały mi nogi i ból po lewej stronie
Współczuję bardzo. Mam nadzieję że już nie Będziesz musiała tego przeżywać. Jak u Ciebie teraz w ogóle bo się pogubiłam. Testowalas już? Czy czekasz? A objawy po zapłodnieniu hmmm może to nie takie głupie. Ja coś czułam, że coś się dzieje
Oj to duzo już chyba przeszlasJa testuje dopiero 15, ale obstawiam, że nic z tego bo owu była po lewej stronie a tam brak jajowodu
Zapomniałam jużOj to duzo już chyba przeszlasa masz już dzieci?
Kwas foliowy od 4 mscBierzecie dziewczyny jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?
Ja biorę kwas foliowy Ale jak mi się skończy to mam już pragnę plusBierzecie dziewczyny jakieś witaminy czy tylko kwas foliowy?
Hej kochanejak tam poranek?? Jak się czujecie?? Ja czuję się średnio
mam chyba jadło wstręt
w piątek wizyta mam nadzieję że zobaczę już serduszko bijące
![]()