Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.Ja jestem codzień was czytam ale starszak rozpoczął przedszkole i normalnie jakis maraton A jak wraca chce mu poświęcić 100% czasu
Mi objawy przeszły dosłownie wszystkie i się martwię bo jeszcze ten krwiak do tego...mój gin na urlopie i myślę czy nie jechać do innego na usg
Ja jestem codzień was czytam ale starszak rozpoczął przedszkole i normalnie jakis maraton A jak wraca chce mu poświęcić 100% czasu
Mi objawy przeszły dosłownie wszystkie i się martwię bo jeszcze ten krwiak do tego...mój gin na urlopie i myślę czy nie jechać do innego na usg
My się wypowiadamy jak o chłopcuPewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.
Ej u nas w domu maz w zartach kiedys powiedzial na mój brzuch Andżeji wiecie ze juz sie to utarło nawet corka mowi "Andżej ty głodomoże" np.
ale ja nie chce Andrzeja w domu
Macie jakies powiedzonka na swoje bobasy w brzuchu?
A najlepiej jak sie okaze ze dziewczynka i Andżej juz nie bedzie pasowac![]()
Pewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.
Ej u nas w domu maz w zartach kiedys powiedzial na mój brzuch Andżeji wiecie ze juz sie to utarło nawet corka mowi "Andżej ty głodomoże" np.
Mój mąż zawsze mówi jak mnie coś zaboli albo się zegne w pół z bolu: Witek co ty odpierdzielaszPewnie ze jedź, zawsze będziesz spokojniejsza a to jest teraz najwazniejsze. Bo sobie sprawy nie zdajemy nawet jak nasze samopoczucie wplywa na bobo.
Witek jest super! W ogóle o tym nie pomyslalam, muszę dopisać do listyMój mąż zawsze mówi jak mnie coś zaboli albo się zegne w pół z bolu: Witek co ty odpierdzielaszuparł się na tego Witka że nie wiem, tak często mówi o dzidzi witek że aż sama w myślach zaczęłam go tak nazywać
a jak będzie psikus to będzie Urszulka
![]()
Sporo czytalam na ten temat u mnie wiem ze to wyznacznikMi objawy przeszły już około 8 tygodnia całkowicie, mega się wtedy martwiłam że coś z ciąża jest nie tak. Ale na usg w 8t5d było super, chwilę mnie znowu otrzymały objawy i znowu odpuściły, na prenatalnych w 12t4d też bylo oki znowu mam powtórkę z rozrywki - od wczoraj na nowo jest mi niedobrze, mam jakieś dziwne kłucie i zgage jak na początku ciąży
także nie ma reguły A brak objawów, wiem to po sobie, o niczym nie świadczy
![]()