reklama

Marcowe mamy 2021

@Marvelka89 gratuluje udanej wizyty!
@MamaTolka spokojnie, te wyniki to czasami sobie można włożyć... nie napisze gdzie ;) zobaczysz ze będzie dobrze.
Tylko Twoje nerwy i stres są niepotrzebne!

no mnie tez stresik trzyma przed jutrem 😏🙄
Ja to nie chce tylko usłyszeć ze znów serduszko nie bije. Tego się strasznie boje.
Nawet nie mysle o jakiś wadach itp. Tylko żeby żywe było dzieciątko. O to się modlę🙏🙏🙏

przespać noc, odprowadzić dzieci do szkoły i przetrwać do 13. Mój cel. A czy mi się uda?! Nie sadze 😏 bo się znam. Już chodzę nakręcona.

Kciuki zaciśnięte! Trzymaj się mamuśka! :-) :)

reklama
Tak u swojego. Wiem że on jakieś tam dokumenty co tam wydrukuje to ma w mojej karcie, co ładniejsze zdjęcia to też zachowuje sobie. Tak się zdziwiłam że tak naprawdę to w domu nic nie mam oprócz zdjęć, a inne dziewczyny z tego co piszą dostają cały opis.
Z tego co wyczytałam i zrozumiałam to one były u innych lekarzy. W ciąży z synem też niczego nie dostałam nie wiedziałam że powinnam coś dostać. Ale jak dziewczyny piszą poproś o kopie

@MamaTolka spokojnie, te wyniki to czasami sobie można włożyć... nie napisze gdzie ;) zobaczysz ze będzie dobrze.

no mnie tez stresik trzyma przed jutrem [emoji57][emoji849]
Ja to nie chce tylko usłyszeć ze znów serduszko nie bije. Tego się strasznie boje.
Nawet nie mysle o jakiś wadach itp. Tylko żeby żywe było dzieciątko. O to się modlę[emoji120][emoji120][emoji120]

przespać noc, odprowadzić dzieci do szkoły i przetrwać do 13. Mój cel. A czy mi się uda?! Nie sadze [emoji57] bo się znam. Już chodzę nakręcona.
Kciuki bardzo mocno zaciśnięte! Wiem co to czekanie... Jest najgorsze. Ja po amniopunkcji będę czekać ok 5 tygodni... Jak to przeżyć? Jak później otworzyć wynik? Jak na niego spojrzeć. Skoro to może zawalić świat...

no mnie tez stresik trzyma przed jutrem 😏🙄
Nawet nie mysle o jakiś wadach itp. Tylko żeby żywe było dzieciątko. O to się modlę🙏🙏🙏

przespać noc, odprowadzić dzieci do szkoły i przetrwać do 13. Mój cel. A czy mi się uda?! Nie sadze 😏 bo się znam. Już chodzę nakręcona.
Ja dziś przed wizytą mialam stres 100 😬 czerwona kreska, w życiu takiego nie mialam 😅 ale żyje też dasz radę będzie dobrze ✊😘
Też myślałam o serduszku, i jak usłyszałam to już było lżej 😊

U mojego męża również same chłopaki[emoji19]. Też mam już syna ale jak będzie chłopak to też fajnie bo myślę że chłopak z chłopakiem lepiej się dogadują i bawią niż chłopak i dziewczynka chociaż to może zależy od charakteru.
Ja też mam mimo wszystko nadzieję że będzie dziewczynka.
Odziwo mamy już imię dla chłopaka Michał
To ja wam powiem ze u mnie szanse na córcie są bardzo małe... zaczynając od tego że moi.rodzice mają 4 córki i 2 synów u męża jest 4 facetów 1 dziewczyna- typowa chlopczyca...pokolenie następne u męża
Jeden brat ma syna drugi córkę ale ona już ma 17l i my 2 synów A u mnie wygląda to tak siostra ma parke druga ma 2 synów brat ma 2 synów drugi brat miał 2 synów bo 1 nie żyje więc wygląda to na 10:1... więc ja mówię do brzuszka Ignas

To ja wam powiem ze u mnie szanse na córcie są bardzo małe... zaczynając od tego że moi.rodzice mają 4 córki i 2 synów u męża jest 4 facetów 1 dziewczyna- typowa chlopczyca...pokolenie następne u męża
Jeden brat ma syna drugi córkę ale ona już ma 17l i my 2 synów A u mnie wygląda to tak siostra ma parke druga ma 2 synów brat ma 2 synów drugi brat miał 2 synów bo 1 nie żyje więc wygląda to na 10:1... więc ja mówię do brzuszka Ignas
Nasze geny się przy plci nie liczą. Tylko męża [emoji846]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry