reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja poprzednią ciążę prowadziłam u innego lekarza i miałam bardzo często wizyty i tutaj też czytam że dziewcyzny chodzą nawet co tydzień, dwa i aż się zaczęłam martiwć czy aby u mne nie za rzadko.

A co ile macie wizyty tak zasadniczo? Ja mam kurcze co miesiac teraz mam 21 wrzesnia, potem dopiero koło 20 października.
Ja teraz mam 4 tygodnie i dla mnie to za długo, poproszę żeby były co 3 tygodnie, to takie maximum do wytrzymania ☺️ coś mnie dzisiaj brzuch boli jak na okres a wizyta dopiero za tydzień-już się martwię 😔 myślę czy by gdzieś na wizytę się nie umówić ale z marszu też mnie nikt nie przyjmie 😔

reklama
Ja teraz mam 4 tygodnie i dla mnie to za długo, poproszę żeby były co 3 tygodnie, to takie maximum do wytrzymania ☺ coś mnie dzisiaj brzuch boli jak na okres a wizyta dopiero za tydzień-już się martwię 😔 myślę czy by gdzieś na wizytę się nie umówić ale z marszu też mnie nikt nie przyjmie 😔
Takie uczucie jak na miesiączkę jest normalne. Ja ostatnio miałam straszny ból, dziwny taki i jest wszystko wporzadku 😁
Wstałam dziś z mdłościami, myślałam, że już mi przeszło... Nie mam apetytu :(
Witaj 🤮

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry