Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też uważam że przez te 9 miesięcy można się wstrzymać ja mam tak brudne okna od psaJa to znalazłam na FB i komentarze kobiet mnie przeraziły. Z duma się chwaliły ze w ciąży dźwigały, robiły remonty. Bo kto ma to za nich zrobić niby, tak jakby wieszanie firanek robiło się codziennie i facet, przyjaciółka, siostra nie mogłyby pomoc raz na jakiś czas. Robią z siebie męczennice a później, ze nikt im nie pomaga jak same z siebie robią niezastąpione. Jakby sprzątanie i hartowanie było wyznacznikiem dobrej matki. Masakra
Tylko że jak weźmiesz witaminy to ochota na kredę przechodzi przynajmniej moja koleżanka tak miała.No wiadomo ze w kredzie nie ma witamin. Ale to mi chodziło o to ze kobiety maja przeróżne zachcianki. Ja zachcianek to nie miałam ale rozpuszczalnik mogłabym wąchać całymi dniamijedyna rzecz po jaką często chodziłam do sklepu a specjalnie brałam po paczce bo stwierdziłam ze to ostatnia będzie to chrupki serowe
aż któregoś dnia mąż przywiózł pół bagażnika chrupek i już chodzić nie musiałam
tylko jadłam jak głupia.
No świetnego... później były efekty na wadze tego jedzenia paczka po paczceTylko że jak weźmiesz witaminy to ochota na kredę przechodzi przynajmniej moja koleżanka tak miała.
Ale masz fajnego męża mój to po jednej paczce kupuję bo wie że bym dwie mogła zjeść na raz![]()
Wiadomo ja tez od czasu do czasu coś zrobię co nie powinnam, ale te kobity tam pisały jakby co najmniej czekały na medal . Jedna to nawet napisała ze takie co nic nie robią w ciąży zle znoszą porodNo świetnego... później były efekty na wadze tego jedzenia paczka po paczce![]()
@IsabellaW ja tu tez pisałam ze przeniosłam kaloryfer ale akurat to nie był powod do chwalenia wręcz po fakcie doszło do mnie co zrobiłam. To była chwila. Nawet tego nie planowałam ale mi przeszkadzał a wystarczyło zebym poczekała pare min i maz by to zrobiłAle na głupotę nje ma lekarstwa
Takie do przodu dopóki któraś nie pożałuje... Przecież to i bez ciąży można sobie coś zrobić... Ja ostatnio odpuscilam, mąż mi pięknie pomaga. Co z tego, że inaczej, że wolniej, że nie takWiadomo ja tez od czasu do czasu coś zrobię co nie powinnam, ale te kobity tam pisały jakby co najmniej czekały na medal . Jedna to nawet napisała ze takie co nic nie robią w ciąży zle znoszą porod