Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
słyszałam, że na początku ciąży może wyjśćHej dziewczyny ja wciąż czekam do 11 lipca wtedy powinnam dostac okres i będę robić test. Nie odczuwam żadnych objawów. Jedynie dwa dni temu wyszła mi opryszczka, myślicie ze może to być jeden z objawów czy raczej tego ze sobą nie łączyć?
Możliwe, że powiązaneHej dziewczyny ja wciąż czekam do 11 lipca wtedy powinnam dostac okres i będę robić test. Nie odczuwam żadnych objawów. Jedynie dwa dni temu wyszła mi opryszczka, myślicie ze może to być jeden z objawów czy raczej tego ze sobą nie łączyć?
Tez wczesniej nie zwracalam uwagi dopoki mi homocysteina wysoka nie wyszla i zaleceniem bylo zbic wlasnie kwasem foliowym, ten zwykly nie pomagal wrecz podnosil sie wynik po nim, natomiast ten mi przypasowal dlatego go caly czas biorePowiem szczerze ze ja tez i jak skończę ten to kupię normalny i nie będę się rozdrabniac ginekolog powiedział żeby brać obojętnie który byle by go brać.
Też się zastanawiam ale kto jak nie my kobiety damy radę heh będzie wesołoJak bardzo chciałam zajść w ciążę nagle ogarnęło mnie przerażenie jak ja dam radę z 3![]()
Mam całe usta w opryszczce . Każda ciąza się u mnie tak zaczynałasłyszałam, że na początku ciąży może wyjśćtak samo jak wszelkie infekcje. Trzymam mocno kciuki za testowanie
w moją rocznicę ślubu
![]()
A jaka masz różnice wieku u dzieci ?Też się zastanawiam ale kto jak nie my kobiety damy radę heh będzie wesoło![]()
Damy radę....Jak bardzo chciałam zajść w ciążę nagle ogarnęło mnie przerażenie jak ja dam radę z 3![]()