reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było nie wiem czy temat się przewinął już , ale tak dużo piszecie , że nie ma szans żebym to nadrobiła ! Więc pytanko do Was :)

Chodzi mi o wózek czy zastanawiałyście się już jaki ? Ja myślę o BEBETTO Torino Si 2w1.
Może któraś z was miała z nim do czynienia lub też planuje zakup go i się przymierzała do niego i próbowała w sklepie.

Jakie opinie macie na jego temat,
Lub innego wózka marki BEBETTO ?
Ewentualnie jaki wózek możecie mi polecić ?
Szukam wózka 2w1 bądź osobno gondola i osobno spacerówka :)

Mieszkam za granicą i nie mam możliwości wypróbowania wózków z polski a chciałabym kupić wózek w polsce bo tu w Norwegii jest mega mały wybór i brzydkie 😅
koleżanka miała bebetto i był tak niestabilny że szkoda gadać. Teraz ma X-landera i ja też postawiłam na tą firmę i jest super ;) Zobacz sobie na ich stronie . X-cite jest super, leciutki i składa się z siedziskiem spacerówy

reklama
Czy to skorygowane jest właściwe? Tam jest napisane jakie jest ryzyko? Pytam, bo napisałaś że u ciebie niskie więc ciekawa jestem czy tak wywnioskowalas czy jest napisane wprost :) rozumiem, że miałaś pappa?
Tak, wynik Pappa jest opisany, po częsci dostaje się to co z Usg i jest napisane ryzyko podstawowe (tu biorą pod lupę wiek matki ), natomiast ryzyko skorygowane ,jest Twoim wylicoznym na podstawie wyniku USG i PAPPA. Ponizej slownie jest to wszystko napisane.
Mi juz wtedy cos tlumaczyl ,ze posrednie chyba jest od 300 -1000 , ponizej wysokie ryzyko, a powyzej tysiaca niskie, ale ze stresu, teraz już ochłonełam lekko, nawet sie poplakalam 🤫 to doczytalam wszystko.
Bo tak musialam z moja sobie pogadac, bo zawał sprawil ,ze nic nie rozumialam, a podstawowe ryzyko mnie od razu rąbneło po gałach 😒
Na samym dole, mam napisane również słownie: Kalkulacja indywidualnego ryzyka wykonana zgodnie z kryterium (...) WYKAZUJE NISKIE RYZYKO wystąpienia Trisomii 13,18,21 u płodu i nie stanowi wskazania do badania inwazyjnego. 🤓

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry