Tak USG idealne. Pocieszam się że może stan zapalny miał wpływ na wynik, leki przeciwirusowe, duphaston... Za 2 tyg mam wizytę zobaczę co powie mój lekarzA na usg miałaś wszystko dobrze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak USG idealne. Pocieszam się że może stan zapalny miał wpływ na wynik, leki przeciwirusowe, duphaston... Za 2 tyg mam wizytę zobaczę co powie mój lekarzA na usg miałaś wszystko dobrze?
Będzie dobrze zobaczysz leki lubią zkalocic wyniki...Tak USG idealne. Pocieszam się że może stan zapalny miał wpływ na wynik, leki przeciwirusowe, duphaston... Za 2 tyg mam wizytę zobaczę co powie mój lekarz
Ok zrobiłam to! Otworzyłam , przeczytałam, oślepłam, umarłam i od razu do mojej napisalamWcale nie głupie, wszystkie się stresowałyśmy! Miej to za sobą![]()
koleżanka miała bebetto i był tak niestabilny że szkoda gadać. Teraz ma X-landera i ja też postawiłam na tą firmę i jest superCześć dziewczyny dawno mnie tu nie było nie wiem czy temat się przewinął już , ale tak dużo piszecie , że nie ma szans żebym to nadrobiła ! Więc pytanko do Was
Chodzi mi o wózek czy zastanawiałyście się już jaki ? Ja myślę o BEBETTO Torino Si 2w1.
Może któraś z was miała z nim do czynienia lub też planuje zakup go i się przymierzała do niego i próbowała w sklepie.
Jakie opinie macie na jego temat,
Lub innego wózka marki BEBETTO ?
Ewentualnie jaki wózek możecie mi polecić ?
Szukam wózka 2w1 bądź osobno gondola i osobno spacerówka
Mieszkam za granicą i nie mam możliwości wypróbowania wózków z polski a chciałabym kupić wózek w polsce bo tu w Norwegii jest mega mały wybór i brzydkie![]()
Kasiu może głupie pytanie, ale sama najpierw się zawiesiłam, patrzyłaś na ryzyko podstawowe czy skorygowane?Przyszły wyniki pappa zespól Downa 1:50...
Czy to skorygowane jest właściwe? Tam jest napisane jakie jest ryzyko? Pytam, bo napisałaś że u ciebie niskie więc ciekawa jestem czy tak wywnioskowalas czy jest napisane wprostKasiu może głupie pytanie, ale sama najpierw się zawiesiłam, patrzyłaś na ryzyko podstawowe czy skorygowane?
Tak, wynik Pappa jest opisany, po częsci dostaje się to co z Usg i jest napisane ryzyko podstawowe (tu biorą pod lupę wiek matki ), natomiast ryzyko skorygowane ,jest Twoim wylicoznym na podstawie wyniku USG i PAPPA. Ponizej slownie jest to wszystko napisane.Czy to skorygowane jest właściwe? Tam jest napisane jakie jest ryzyko? Pytam, bo napisałaś że u ciebie niskie więc ciekawa jestem czy tak wywnioskowalas czy jest napisane wprostrozumiem, że miałaś pappa?