Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wczoraj z USG też wyszło 19 marzecU maleństwa wszystko dobrze. Ma 7,15 cm. Data porodu z USG 19 marca. Lekarz przyczepił się do mojej wagi, że nie mógł wszystkiego zobaczyć przez brzuch. Ale w opisie jest że płód jest nisko nad kośćmi spojenia.
Nie pokazał co ma między nogami ale ładnie pomachałZobacz załącznik 1176496
Ustawiałam tylko datę ostatniej miesiączkiWidocznie masz inaczej ustawione terminy. Mi tez pokazywało źle, póki nie poprawiłam podanych danych
Ja ogólnie od paru dni czuje jakby był nisko wrażenie mam ze za nisko.U maleństwa wszystko dobrze. Ma 7,15 cm. Data porodu z USG 19 marca. Lekarz przyczepił się do mojej wagi, że nie mógł wszystkiego zobaczyć przez brzuch. Ale w opisie jest że płód jest nisko nad kośćmi spojenia.
Nie pokazał co ma między nogami ale ładnie pomachałZobacz załącznik 1176496
No to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
![]()
13+5 i jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka, może dowiem się w czwartekNo to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
![]()
Ja tez idę w czwartek ! Chociaż u mnie to będzie 12+2 wiec raczej z określenia płci nici ;p13+5 i jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka, może dowiem się w czwartek![]()