• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
W niedzielę byłam u babci ma 83 lata ale to dziarska babka wszystko robi a pamięć ma niezawodną też w Jej wieku chciałabym taka być 😁 i pochwaliłam się że rodzina nam się powiększy i bardzo się ucieszyła kazała uważać na siebie i pogładziła mnie po brzuchu taka serdeczna kobieta aż miło mi się zrobiło 😏 wiedzą tylko moje siostry wiedziały że się staramy i moi rodzice bo razem mieszkamy a z męża strony bracia jego i ich żony ale jak się widzieliśmy to zero tematu jakby im coś nie pasowało 🤷‍♀️ ale ja mam to głęboko w duszy teściowej nawet nie zamierzam mówić jak dowiedziała się o drugiej ciąży całe 9 miesięcy nawet się nie odezwała do mnie po urodzeniu 3 razy się pokazała tylko toleruje syna naszego a mowa jak się dowie że trzecie w drodze 😁

Jak zareagowała? Coś powiedziała nieprzyjemnego?
Zareagowała co najmniej dziwnie. Powiedziała O Jezu ja nie wiem co wy chcecie i co robicie i się zawinęła.Ciejawa jestem kiedy się odbrazi😂 jeszcze mój dzisiaj jedzie do taty mojego po południu coś tam na działce mierzyć ciekawa jestem czy skomentuje 😁 tata mój jest nieszkodliwy chyba że mu mama krwi napsuje 🤷

U nas z mojej strony to będzie pierwszy wnuk i wszyscy oszaleli :) teściowa ma rocznego wnuka już ale jest na odległość to trochę inaczej ale też chyba się cieszy.
Moja mama zawsze mi mówiła że między mną a bratem jest 8 lat różnicy bo nie chciała wracać od razu do pieluch. Tak teraz myślę że może też o to chodziło? Że jedno przy drugim. Ale dam radę dziewczyny już tak są za sobą że nie wyobrażam sobie inaczej nawet wczoraj im muzykę włączyłam to za ręce i kółeczka robiły 😁

reklama
Moja zdecydowanie babcia na odległość. Jak jesteśmy u nich to pierwsze dwa dni radość itp. Później już jej wszystko przeszkadza. A to rzeczy w złym miejscu itp. A jak jest u nas to do rany przyłóż. Oczywiście coś tam się z nimi pobawi ale zakupy trzeba zrobić, coś zwiedzić itp. Normalne. Za to tata jak tylko ma wolną chwile to Rzeczywiście zajmuje się wnukami - gra w piłkę, bierze na rower, na basen. Naprawdę chce z nimi spędzić czas. Bo wie ze to trzy razy w roku.
Tak teraz myślę że moja mama ani razu wózkiem nie jeździła ani z jedną ani z drugą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry