GAMORA
Fanka BB :)
ZarąbiścieHaha ja już zamówiłam na Alliexpress ozdoby już zdążyły dojść hahahahaAle pierwsze święta w nowym domu plus ciąża, załóżmy że ta szajba jest uzasadniona
![]()
Super to jest!
Poka jakie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZarąbiścieHaha ja już zamówiłam na Alliexpress ozdoby już zdążyły dojść hahahahaAle pierwsze święta w nowym domu plus ciąża, załóżmy że ta szajba jest uzasadniona
![]()
Można pod tym samym linkiem, już jest wrzucony post nawetDa się gdzieś go później odsluchac?
Witaj Siostro [emoji16][emoji173]️ tak wyglądały moje świąteczne wieczory rok temu [emoji6][emoji6] w tym roku już bez kielkisza wina będą [emoji6]No ja mam jak Wy [emoji173] po prostu magia. Najpiękniejszy czas w roku, u nas tylko śniegu mi brak do pełni szczęści. Kocham słuchać wszelkich świątecznych piosenek, kolęd, otulić się tą ciepłą, pachnącą atmosferą. Wszystko co się wtedy robi, jest takie magiczne, takie euforyczne, milusie.
Kocham świąteczne, zimowe filmy, wprost się rozpływam. Wszystko mnie wtedy ekscytuje.
Właśnie wspaniale, że Wy to też kochacie i będzie czym się podzielić i z kim.
Ja zawsze, sobie obiecałam, że w ciąży mając czas to właśnie wypełnię go bardzo kreatywnie. Tym czasem, nie miałam weny na nic, byłam mocno skupiona na swoich odczuciach i przejęta. Powoli chyba zaczynam łapać bakcyla hihi
No cudownie , aż się nie mogę doczekaćWitaj Siostro [emoji16][emoji173]️ tak wyglądały moje świąteczne wieczory rok temu [emoji6][emoji6] w tym roku już bez kielkisza wina będą [emoji6]Zobacz załącznik 1177390
Swietne drobiazgi, a tyle dają radości to w tym roku poszalejemy chyba co ?Ja z ali zamówiłam w tamtym roku mnóstwo rzeczy. W tym jeszcze nie oglądałam. W większości przyszły całkiem fajne- Antoś miał radoche. No i kosztowały naprawdę groszeZobacz załącznik 1177391Zobacz załącznik 1177393
Jeszcze jka się dowiem, że z Dzidzią jest wszystko ok. To będę szaleć ach szaleć [emoji3]Swietne drobiazgi, a tyle dają radości to w tym roku poszalejemy chyba co ?
Będzie wszystko dobrze, nie może być inaczej. będziemy się cieszyć i radować. ❤Jeszcze jka się dowiem, że z Dzidzią jest wszystko ok. To będę szaleć ach szaleć [emoji3]