reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny w którym tyg w poprzednich ciążach miałyście badanie obciążenia glukozą? Dziś mam 17t, ostatnia wizyta tydzień temu, na kolejnej będę miała 21t ale bardziej chodzi mi o to że lekarz dał skierowanie na glukoze a z tego co czytam robi się ją dopiero 24-28t 🤔 co o tym myślicie?
Jak dostałaś teraz tu musi być jakieś wskazanie, może miałaś na czczo glukozę wyższą niż 92 , a niższą niż 125?
Może z wywiadu coś wyszło?

reklama
Do dziewczyn których męczą zaparcia i wzdęcia mam sprawdzony sposób po miesięcznej walce znalazłam sposób co mi pomógł i od tygodnia mam spokój i wszystko się unormowało o tuż świeżo wyciskany sok z jabłek tych kwaśniejszych szklanka rano przed śniadaniem i na kolację też szklanka i w końcu czuje się lżejsza a nie jak słonica 😁😉

Do dziewczyn których męczą zaparcia i wzdęcia mam sprawdzony sposób po miesięcznej walce znalazłam sposób co mi pomógł i od tygodnia mam spokój i wszystko się unormowało o tuż świeżo wyciskany sok z jabłek tych kwaśniejszych szklanka rano przed śniadaniem i na kolację też szklanka i w końcu czuje się lżejsza a nie jak słonica 😁😉
Spróbuję jak znowu mnie dopadnie, bo narazie jest spokój 😃

U mnie niby dziewczyna i tak się nastawiłam już że ciężko by mi było się przestawić. Ja mam brzuch konkretny, większy niż na 16tc może to przez 3 ciąże i to że poprzedni chłopak zrobił dużo miejsca 4200g w 38 tc myślałam serio że pęknę na pół🤪

U mnie niby dziewczyna i tak się nastawiłam już że ciężko by mi było się przestawić. Ja mam brzuch konkretny, większy niż na 16tc może to przez 3 ciąże i to że poprzedni chłopak zrobił dużo miejsca 4200g w 38 tc myślałam serio że pęknę na pół🤪
U mnie nie wiadomo co będzie pewnie dopiero na połówkowym się dowiem no i u mnie 16t1d i 3 ciąża a brzuch spory zwłaszcza jak coś zjem to już w ogóle 🤭 o matko jaka waga! Ale cesarkę miałaś tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry