Pollyanna1
Fanka BB :)
Akurat wiem dokladnie kiedy mialam owulavji bo mialam transfer zarodka. Staram sie sobie tlumaczyc ze po prostu w tym tygodniu roznie dzidzie rosna i moze dwa dni w te czy w te to nie ma takiego znaczenia. Mam nadzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana dzieci różnie rosną w brzuszkach mam dwójkę bąków syn wyprzedzał o 2 tyg a córa o tyg a i tak jedno i drugie urodziło się w 39 tygodniu w swoim odpowiednim czasie a ostatnio porównywałam sobie ich wagę po połówkowym syn w 21 tyg ważył 466g a córka 614g więc to zależy od dzieckaAkurat wiem dokladnie kiedy mialam owulavji bo mialam transfer zarodka. Staram sie sobie tlumaczyc ze po prostu w tym tygodniu roznie dzidzie rosna i moze dwa dni w te czy w te to nie ma takiego znaczenia. Mam nadzieje
Ale za to jaki ładny finał ciąży będzieBoże odpadły mnie takie mdłości [emoji24] w życiu takich nie miałam ;( i tak okropnie mnir wysypalo na buzito zdecydowanie moja najgorsza ciąża
![]()
Ale za to jaki ładny finał ciąży będzie [emoji3526] niby witaminy się łyka to jakaś poprawa cery powinna być.... No u mnie wręcz cera jak u dziecka gładziutka i zero syfkow poprawiła się [emoji3526]
Ja też, właśnie wstaje jescJa w tej ciąży ciagle czuje głódMogłabym pochłonąć cała lodówkę wieczorami
, bardzo się boje iż mój wzmożony Apetyt odbije się na koniec na kilkunastu kilogramach na plusie
, przed ciąża ważyłam 54 kg 174 wzr , teraz 57
![]()
tez jesteście dziewczyny ciagle głodne w ciąży ?![]()
Ciekawe czy to oznacza dziewczynkę, ja też inaczej przechodzę ciążę. Z chłopcami była zupełnie inna. Mam cichą nadzieję że będzie dziewczynka. Daj znać jak będziesz znała płećJa od gimnazjum żadnego problemu z cerą mimo 2 ciąż juz A teraz dramat![]()
Tak mnie teraz uczucie głodu nie opuszczaJa w tej ciąży ciagle czuje głódMogłabym pochłonąć cała lodówkę wieczorami
, bardzo się boje iż mój wzmożony Apetyt odbije się na koniec na kilkunastu kilogramach na plusie
, przed ciąża ważyłam 54 kg 174 wzr , teraz 57
![]()
tez jesteście dziewczyny ciagle głodne w ciąży ?![]()