Nadja_n
Fanka BB :)
Tak dokładnie też tak mamHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak dokładnie też tak mamHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
U mnie też widać taka mała kulkę, raz z lewej raz z prawej stronyHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
Ja też już po połówkowym z om 19,6 tyg. wg. USG 20,1 tyg. maluszek (jeszcze nie znam płci, cały czas zakrywaDziewczyny które miały połówkowe ile Wasze pociechy już ważą? Jest różnica z om a usg z terminem porodu?![]()
Dokładnie też mi się tak robi dużo miejsca ma to szaleje bąk za to kopać 2 godz potrafi później przerwę ma na spanie jakaś godz a potem znowu musi mnie z kopać aż się boję co to będzie po urodzeniuHej Powiedzcie mi czy Wam Maluszki też się tak wypinają czasami że aż jest takie dziwnie uczucie tzn robi wam się w jednym miejscu na brzuszku taka kulka??
U mnie gdzieś za łożyskiem się chowa bo raz po raz coś czuje a dziś miałam ponowne połówkowe i profesor stwierdził że ruchliwe dziecko. 2 dni temu nastraszono mnie że dziecko może mieć problemy z serduszkiem, oczywiście jestem przewrażliwiona na tym punkcie trochę ale dziś po badaniu ze szczęścia ciagle płacze bo młoda zdrowa! :-)Dokładnie też mi się tak robi dużo miejsca ma to szaleje bąk za to kopać 2 godz potrafi później przerwę ma na spanie jakaś godz a potem znowu musi mnie z kopać aż się boję co to będzie po urodzeniu![]()
I to najważniejsze że zdrowa super razem z Tobą się cieszęU mnie gdzieś za łożyskiem się chowa bo raz po raz coś czuje a dziś miałam ponowne połówkowe i profesor stwierdził że ruchliwe dziecko. 2 dni temu nastraszono mnie że dziecko może mieć problemy z serduszkiem, oczywiście jestem przewrażliwiona na tym punkcie trochę ale dziś po badaniu ze szczęścia ciagle płacze bo młoda zdrowa! :-)
Ale co się strachu najadłam to najadłam, młoda mi psikusa wycięła bo tak się ułożyła że już były podejrzenia że coś nie tak, a dziś już poszła na ugodęI to najważniejsze że zdrowa super razem z Tobą się cieszę![]()
Tak, miałam robiony ze względu na ciągle grzybiceDziewczyny czy miałyście robiony posiew pochwy w ciąży ?