Mary2094
Fanka BB :)
To byś musiała jednak lekarza prowadzącego się zapytać. Chociaż myślę że tak bo posiew pochwy masz robiony ze ścianek szyjki.Jeżeli badanie moczu mam ok i posiew moczu też to czy powinnam mimo to zrobić posiew pochwy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To byś musiała jednak lekarza prowadzącego się zapytać. Chociaż myślę że tak bo posiew pochwy masz robiony ze ścianek szyjki.Jeżeli badanie moczu mam ok i posiew moczu też to czy powinnam mimo to zrobić posiew pochwy?
Kurde dziwię się że sam nie zadał mi tego badania .Dzięki ,zapytam na następnej wizycie.To byś musiała jednak lekarza prowadzącego się zapytać. Chociaż myślę że tak bo posiew pochwy masz robiony ze ścianek szyjki.
W poprzednich ciążach dopiero miałam robiony po 30 tyg teraz pewnie też...Dziewczyny czy miałyście robiony posiew pochwy w ciąży ?
Ok ,właśnie to chciałam wiedzieć .Jestem po poronieniach i panikuje bo wszędzie różnie pisza a wiadomo człowiek się pozniej martwi że coś przeoczył..Dzięki.W poprzednich ciążach dopiero miałam robiony po 30 tyg teraz pewnie też...
Też jestem po dwóch poronieniach i dwie ciąże donoszone też się martwię czasami ale staram się pozytywnie myśleć teraz będzie tylko lepiej w końcu połowa ciąży za namiOk ,właśnie to chciałam wiedzieć .Jestem po poronieniach i panikuje bo wszędzie różnie pisza a wiadomo człowiek się pozniej martwi że coś przeoczył..Dzięki.
Tak nawet nie mogę jeszcze w to uwierzyć .Strasznie boje się infekcji albo jakiegoś grzyba po prostu świruje już na tym punkcieTeż jestem po dwóch poronieniach i dwie ciąże donoszone też się martwię czasami ale staram się pozytywnie myśleć teraz będzie tylko lepiej w końcu połowa ciąży za nami![]()
Też się boje by nic nie złapać bo aby dziadostwo wytępić to ciężka sprawa.Tak nawet nie mogę jeszcze w to uwierzyć .Strasznie boje się infekcji albo jakiegoś grzyba po prostu świruje już na tym punkcie![]()
No ja już dwa miesiące walczę z infekcjąTeż się boje by nic nie złapać bo aby dziadostwo wytępić to ciężka sprawa.
Masakra przecież tyle czasu to aż boli.No ja już dwa miesiące walczę z infekcjąleki skończyłam brać wizyta dopiero 12 listopada mam nadzieję że w końcu przejdzie to dziadostwo...
Dokładnie ale profilaktycznie biorę prebiotyk doustny pani w aptece mi doradziła i płyn provag może i to chodź trochę pomoże do czasu wizyty...Masakra przecież tyle czasu to aż boli.