Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nam pytanie dotyczące tego wózka, tego jeszcze nie widziałam na żywo, bo przymierzałam się do innej, ale jednak odrzuciłam go. Chodzi mi o wysokość gondoli, będzie ona odpowiednia dla osoby o wzroście 170? Czy raczej będzie trzeba się mocno schylać? Będę wdzięczna za odpowiedźTo moja subiektywna opinia, najlepiej będzie jak poczytasz jeszcze dane techniczne na necie, może będą też jakieś opinie na niemieckojęzycznych stronkach (jeżeli znajdziesz takie to daj znać co piszą). Nie wiem też na ile są dobre te koła żelowe, czy faktycznie są tak bezawaryjne jak słyszałam, a wiem że podbijają cenę wózka.
A kolory oglądałam na żywo i miętowy jest the best ale i tak waham się między nim a klasykiem jasno szarym![]()
Dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku i fajnie, że już wiesz kogo nosisz po sercem, ja już 3 tygodnie po połówkowym i niestety ukrywa się j nie chce się pokazaćDziewczyny, pochwalę się. Dzisiaj miałam polowkowe i mam w brzuszku 434g chłopakawszystko dobrze z maluszkiem. Trochę się martwiłam, że słabo czuć ruchy, ale okazało się, że mam łożysko na przedniej ścianie i to dlatego. Ale grunt, że młody zdrowy
![]()
Dobrze, że z maleństwem wszystko w porządku i fajnie, że już wiesz kogo nosisz po sercem, ja już 3 tygodnie po połówkowym i niestety ukrywa się j nie chce się pokazaćIdę w poniedziałek do lekarza może wreszcie będzie widać, liczę na to
![]()
Ja też nam pytanie dotyczące tego wózka, tego jeszcze nie widziałam na żywo, bo przymierzałam się do innej, ale jednak odrzuciłam go. Chodzi mi o wysokość gondoli, będzie ona odpowiednia dla osoby o wzroście 170? Czy raczej będzie trzeba się mocno schylać? Będę wdzięczna za odpowiedź![]()
DziękujęTeż mam 170cm wzrostu, ale nie zastanawiałam się nad wysokością gondoli, nawet nie sądziłam, że jest wybór w tej kwestiiTaka standardowa mi się wydawała, a kiedy pochylałam się żeby podotykać materacyk nie odczułam, żebym musiała się ponad normę zginać.
Z wózkiem też się zastanawiam. Chyba gondolę wykorzystamy po Córce a potem zainwestuję w fajną spacerówkę. Bo jeśli będzie jak z moją Małą - to gondola za długo nam nie posłużyła
A ubranka w jakim rozmiarze kupujecie? nie wiem czy 56 sobie odpuścić... Czy może chociaż kilka ciuszków w tym rozmiarze..
Ale największy problem to dla mnie czapeczki, serioile i jaki rozmiar?