reklama

Marcowe mamy 2021

To miałaś już ładny wynik mój trochę kiepski Nie wiem na co się nastawiać.
Ja przed każda beta mam stresa. Sprawdź koniecznie nie tylko betę ale i progesteron, może on jest za niski. A może poprostu ciąża jest dużo mlodsza. Nasi lekarze nie są Alfa i omega. Nie wszystko wiedzą, więc może być równie dobrze wszystko ok. Każda ciąża jest inna. Czytałam wypowiedzi dziewczyn które miały słaby przyrost bety a dzieci się rodziły, oczy iście przy pomocy leków, ale wszystko dobrze się konczylo.
Gdy 2 dni temu zadzwoniłam do mojego dok, bo miałam krwawienie, powiedział że jeśli z ciąża jest coś nie tak i tak nastąpi poronienie mimo lekow, jeśli z ciąża wszystko ok to duphaston tylko wesprze ja. Czy wszystko ok, tego nie wiem. Wiem że plamienie praktycznie ustało i mam nadzieję że będzie dobrze. Może jutro skocze na betę i progesteron i zobaczę jak na tym polu.

reklama
Ja też na 17 lipca [emoji846] będę 7+2 więc już będzie widać to co ma być widać.
Stresuje się bardzo że nie będzie serduszka.. nie mam objawów, więc się nakręcam bardzo.
W pierwszej ciąży poszłam na wizytę i jak usłyszałam jak lekarka mówi - zobaczymy czy jest serduszko..
To ja taka zdziwiona pomyślałam .. a dlaczego niby miało by nie być [emoji1745] chciałabym znowu tak mało wiedzieć jak w pierwszej ciąży. 0 stresow, całą ciążę byłam przekonana że będzie dobrze. Najspokojniejszy okres w moim życiu, a teraz myśleć o wizycie nie mogę, bo mnie od razu brzuch z nerwów boli..

Kochana każda przechodzi ciąże inaczej, moje objawy to cholerny ból zebow( wszystkie zdrowe) nerwowość i ból piersi 🤣 bez kija nie podchodź 😊

Dziewczyny ja dziś masakra. Ledwo siedze w robocie. Nogi mnie bolą koszmarnie i pobolewa podbrzusze a tu dopiero początki.... Jutro lekarz. Nawet cieszę się że tak szybko się zapisałam bo do urlopu bym chyba nie wytrzymała 🙈 czy takie bóle są normalne? Czy to słynne rozciąganie macicy?
Mam podobnie więc pewnie to jest właśnie to rozciąganie 😏 nie jest bolesne aż tak, ale odczuwalne😏

Kochana każda przechodzi ciąże inaczej, moje objawy to cholerny ból zebow( wszystkie zdrowe) nerwowość i ból piersi 🤣 bez kija nie podchodź 😊
Masz 100% racji. Moje 2 pierwsze ciążę były całkowicie inne od tej. Przy moich dziewczynach czułam od razu mega wiez, wiedziałam że jestem w ciąży, czułam to. Tym razem gdybym od niechcenia nie zrobiła test, nawet bym nie wiedziała 🤣 no później brak @by mnie chyba pokierował na właściwe myślenie, ale tym razem nie mam jakiegoś niesamowitego uczucia. Cieszę się że jestem w ciąży, marzyłam o tym, żeby mieć 3 dzieci ;)

Masz 100% racji. Moje 2 pierwsze ciążę były całkowicie inne od tej. Przy moich dziewczynach czułam od razu mega wiez, wiedziałam że jestem w ciąży, czułam to. Tym razem gdybym od niechcenia nie zrobiła test, nawet bym nie wiedziała 🤣 no później brak @by mnie chyba pokierował na właściwe myślenie, ale tym razem nie mam jakiegoś niesamowitego uczucia. Cieszę się że jestem w ciąży, marzyłam o tym, żeby mieć 3 dzieci ;)
Coś w tym jest. W pierwszej ciąży inaczej odbierałam samą świadomość że jestem w niej🤔 natomiast w tej ostrożnie podchodzę do tematu. Nie mówię nie chwalę się bo jeszcze jest zbyt wcześnie 😥

Tak tylko ja według ostatniej miesiączki już powinnam być w 7 tygodniu...
To co powinnaś a co jest to mogą być dwie różne sprawy ;) nie prorokuj, ja kilka dni emu byłam pewna że po wszystkim, a na wizycie pięknie bijące serducho. Głowa do góry. Dziś martwisz się słabym przyrostem, później każda kolejna wizyta u lekarza, każdym badaniem zleconym przez dok itd never ending story :)

To co powinnaś a co jest to mogą być dwie różne sprawy ;) nie prorokuj, ja kilka dni emu byłam pewna że po wszystkim, a na wizycie pięknie bijące serducho. Głowa do góry. Dziś martwisz się słabym przyrostem, później każda kolejna wizyta u lekarza, każdym badaniem zleconym przez dok itd never ending story :)
Oby i u mnie tak było. Mam w domu trzech zdrowych chłopaków w żadnej ciąży się tak nie martwiłam i każda przebiegała idealnie bez żadnych problemów. A tu już od samego początku schody. Za stara jestem i zbyt świadoma.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry