YOUstynka
Aktywna w BB
Myślę, że nie. To pewnie zalezy od organizmu no i te dolegliwości też kiedyś muszą się skończyć.Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że nie. To pewnie zalezy od organizmu no i te dolegliwości też kiedyś muszą się skończyć.Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
Nie wiem czy to nawiedzenie ale ja tez 3 razy sie budzilam dzis i zasnac nie moglam. Po za tym do tej pory lubilam pospac a teraz dzien w dzien 6 juz sie budze...Czy tylko ja jestem taka nawiedzony godzina 4.20 a ja nie śpię bo już nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty![]()
Kochana z tego co pamietam to z synkiem mialam tylko lekkie mdlosci i to to nie codziennie. Za to z corka to byl koszmar, mdlosci od rana do wieczora w sumie nie wymiotowalam ale mdlilo mnie, wszystko cuchnęło a najbardziej lodówka. Z synem tego zupelnie nie mialam... Zobaczymy teraz mnie lekko mdli na razie ale to jest wczesnie jeszcze. I w nocy najgorsze ze głód wilczy mnie budzi...Czyli że ja mam się martwić że mam chwilowy spokój??
A coś w tym jest.Dziewczyny które stracily ciążę piszą że to dobra oznaka. Także tego się trzymam
A ja o 3.40 śledzie w śmietanieKochana z tego co pamietam to z synkiem mialam tylko lekkie mdlosci i to to nie codziennie. Za to z corka to byl koszmar, mdlosci od rana do wieczora w sumie nie wymiotowalam ale mdlilo mnie, wszystko cuchnęło a najbardziej lodówka. Z synem tego zupelnie nie mialam... Zobaczymy teraz mnie lekko mdli na razie ale to jest wczesnie jeszcze. I w nocy najgorsze ze głód wilczy mnie budzi...Dzis o 2 w nocy zjadlam całą drożdżówkę z serem i popilam szklanką pepsi
wiwcie co az mi wstyd. Ale jakas w amoku bylam i poprostu nie myslalam nad tym...
No to dawaj znać jak najszybciejDzisiaj mam wizytę o 18 także zobaczymy co i jak się tam dzieje heh jestem pozytywnie nastawiona bo pozytywne myślenie to połowa sukcesu.☺
Napewno dam znać teraz zostało tylko czekać do 18No to dawaj znać jak najszybciej
Mam 2 córki i mdłości okropne, smród mięsa fujKochana z tego co pamietam to z synkiem mialam tylko lekkie mdlosci i to to nie codziennie. Za to z corka to byl koszmar, mdlosci od rana do wieczora w sumie nie wymiotowalam ale mdlilo mnie, wszystko cuchnęło a najbardziej lodówka. Z synem tego zupelnie nie mialam... Zobaczymy teraz mnie lekko mdli na razie ale to jest wczesnie jeszcze. I w nocy najgorsze ze głód wilczy mnie budzi...Dzis o 2 w nocy zjadlam całą drożdżówkę z serem i popilam szklanką pepsi
wiwcie co az mi wstyd. Ale jakas w amoku bylam i poprostu nie myslalam nad tym...
Przypomnij który tydz?Napewno dam znać teraz zostało tylko czekać do 18
Oooo dobrze ze nie tylko ja tak mamA ja o 3.40 śledzie w śmietanieale te byłam już taka głodna że bym nie wytrzymała.