Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byl pecherzyk I zarodek ale bez seruszka jeszczeNawet pęcherzyka nic? Pustka?
Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?
Niekoniecznie, na niektore leki uczulamy sie w trakcie. Poczytaj w necie co to moze byc...Ale jak by była reakcja alergiczna to i wcześniej bym miała alergię A jej nie miałam.
Ja mam podobnie chodze orywatnie. Jednak lekarz pracuje w szpitalu i tam mnie przygarnal i zeby nie placic za badania musialam jechac do szpitala po skierowanie.Tak. Mój lekarz co chodzę do niego to ma podpisaną umowę z funduszem i powiedziałam mu że będę do niego chodzić i rodzić w szpitalu którym pracuje na fundusz to mam badania za darmo. A potem jak okaże się że w innym szpitalu urodze to już fundusz traci na tym. Mam nadzieję że wytłumaczylam ci to zrozumiale [emoji16][emoji16][emoji4]
To test nifty czy jakoś tak. No jakbym miała pieniądze to pewnie bym robiła. No chyba że by na pierwszych prenatalnych coś wyszło to też.
[/QUOTE. My chcemy zrobic po powrocie z Wakacji z Polski jak bede w 11 tyg, wlasnie tak nifta i harmony
Tak ja mam nawet zalecenie zrobic ten test Nifty i jeszcze jakies... Ale gdybym wskazan nie miala to nawet bym nie pomyslala. Jeszcze pieniadze mozecie na to poswiecic to w sumie czemu nie? Nie wiem jak to wyglada...Dziewczyny nie wiem czy ktoras z was myslala juz o tym a mianiowicie moj M chce zrobic prywatny test z krwi harmony ktory wykrywa wiele chorob Genetyczn oraz mozna Poznac plec juz w 10 tyg, koszt to jakies 2500zl co o tym myslicie?
Ja właśnie czekam na tą pierwszą wizytę żeby się dopytać czy mogę ćwiczyc [emoji846] dla mnie ruch to mega odstresowanie jak nie mogę się kieliszka wina napić [emoji6]