Marvelka89
Fanka BB :)
Hahahha masz racjęMiesiąc temu byłam na wywoływania oktesu bo się spóźnial i lekarz nic nie mówił o nadrzerce że wszystko ok. Przetłumacz facetowi żeby poczekal to się fochujeteż tak myślę że coś podraznil
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahha masz racjęMiesiąc temu byłam na wywoływania oktesu bo się spóźnial i lekarz nic nie mówił o nadrzerce że wszystko ok. Przetłumacz facetowi żeby poczekal to się fochujeteż tak myślę że coś podraznil
Mam do samo, chleb i bułki, które normalnie uwielbiam, w ogóle mi nie widzą. Spróbuj wrapy z placków tortilli, mi smakują bardzoZauwazylam ze mam straszną ochotę na mięsoaz mi normalnie ślinka leci
![]()
a kanapki z czymkolwiek wogóle, jak muszę zjeść to tragedia. Nie żeby mnie odrzucało tylko nie smakują mi... Co zamiast chleba można przekąsić?
Też chciałam iść na wizytę później Ale wyjeżdżam i do końca lipca mnie nie będzie więc wolę sprawdzić co i jakRzeczywiście, widzę że byłaś na listopadowych mamach, ech, przykre to strasznie. Mam nadzieję, że tym razie obie doczekamy się naszych skarbów i wszystko będzie w porządku. Ja wizytę planuje gdzieś za dwa tygodnie. Ostatnio byłam już w 5 tygodniu, nic nie było widać i tylko miałam mnóstwo niepotrzebnego stresu...
Haha ja nie wiem co z tym jest, moja babcia zawsze powtarzała że nigdy nie mialam zadnych zachcianek i ze sobie baby wymyślająMam do samo, chleb i bułki, które normalnie uwielbiam, w ogóle mi nie widzą. Spróbuj wrapy z placków tortilli, mi smakują bardzou mnie poczułam, że mogę być w ciąży, jak w sklepie prawie przykleiłam sie do szyby, za która były śledzie
i właśnie ryby mi teraz smakują jak nigdy
No ja tez czuje ze mam susze w ogole od domniemanej owulacji susza totalna nieraz tylko przy sprawdzaniu szyjki byl jakis tam sluz. Nie powiem bo odkad testy zrobilam ta wydzielina jest wiecej ale w ciągu dnia raz więcej raz mniej nie zalewa cały czas ten bialy sluz...Haha, dobreno moglo tak byc, tym bardziej ze w ciazy np ja tez mam susze na dole [emoji16] a ze wszystko rozpulchnione to wiadomo. Najwazniejsze ze dalej nie plamisz. Mnie w poprzedniej ciazy gin zalecil celibat do 12tc, bo twierdzil ze widzial juz poronienia po stosunku, no ale on chyba nie bardzo aktualizuje te swoja wiedze, dlatego teraz ide do innego. Tez wizytuje w czwartek
![]()
Hej gratulacjeCześć, mam nadzieję nieśmiało dołączyćTest wyszedł pozytywny (blada druga kreseczka) ostatnia @ 1.06, cykle 35dni i w sumie nie wiem jak liczyć, bo jedna apka pokazuje mi 5+5 a druga 4+6
wg apki owu miałam 22.06.
pierwsze usg mam 16.7 i czas dłuży mi się potwornie! Trochę Was poczytałam i widze, że dużo z Was ma identyczne obawy i przemyślenia i cieszę się, że nie jestem sama
Z objawów jedynie delikatny ból jak przed @ i ze 2 razy się popłakałam bez powodu, no i drzemka po pracy obowiązkowo. A tak to nicchociaż w sumie powinnam się cieszyc, że póki co jest łagodnie
Pozdrawiam gorąco!
Ja właśnie brałam luteinę żeby ładnie się zagnieździło bo moje endo w dniu pęknięcia pęcherzyka było 5mm i się udałoDziewiczy byłam dziś u gin. Mój wiek ciąży to 4+3. Dostałam luteinę na ból brzucha.. Tylko w stresie nie zapytałam jak długo mam ją przyjmować. Dostałam dopochwowe 2,3 x dziennie.