Progesteron badany 2.07 miałam na poziomie 8.25. Od endokrynologa dostałam Luteinę 50 2x1 a od ginekologa jeszcze Duphason 10 2x1.Napiszecie mi jakie macie poziomy progesteronu bo mam 16,5 i się martwię [emoji24] do tego czuje jak mnie ciśnie ściska w podbrzusza
reklama
Ja w czwartek miałam 31, wczoraj 23. Lekarz powiedział, że jeżeli mieści się w normach, to nie ma się czym przejmować. Poziom progesteronu może się wahać nawet w ciągu doby.Napiszecie mi jakie macie poziomy progesteronu bo mam 16,5 i się martwię [emoji24] do tego czuje jak mnie ciśnie ściska w podbrzusza
Witam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usg
uspokoiłam się mogę funkcjonować dalej
tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko
akcja 140/min.

Super, gratulacjeWitam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usguspokoiłam się mogę funkcjonować dalej
tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko❤ akcja 140/min.

Invicta
Fanka BB :)
Cudowna wiadomośćWitam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usguspokoiłam się mogę funkcjonować dalej
tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko❤ akcja 140/min.

Jestem panikarą. Przyznaje się bez bicia. A jak coś mnie niepokoju chodzę szukam aż znajdę rozwiazanie. A że mam możliwość to na miejscu korzystam z tego co mi daneCudowna wiadomość![]()

Jestem trochę spokojniejsza. Ale dużo niewiadomych przede mną. Mimo, że przechodze to drugi raz to tym bardziej przeżywam. Bo miało ciąży już nie być nigdySuper, gratulacje![]()

K
Katijah
Gość
Super wieściWitam, jakas niespokojna byłam od wczoraj. Objawów żadnych niepokojących. I żeby się nie stresować poszłam dziś zrobić usguspokoiłam się mogę funkcjonować dalej
tydzień temu był malutki zarodek. Teraz już jest serduszko
akcja 140/min.

Który tc masz teraz?
Justyśka89
Początkująca w BB
Nie jest wymagane chyba ze mialas poronienia lub dlugo sie o dziecko staralas to wtedy to sie bada bo progesteron podtrzynuje ciaze
Ja ani nie poroniłam, ani długo się o 3 ciąże nie starałam, a mimo wszystko pierwszym badaniem jakie mi ginekolog zalecił było beta HCG i właśnie progesteron

reklama
MamaR
Fanka BB :)
Może zapobiegawczo kazał sprawdzić. W sumie tak lepiej niż jakby się okazało za późno że jest mało progesteronu.Ja ani nie poroniłam, ani długo się o 3 ciąże nie starałam, a mimo wszystko pierwszym badaniem jakie mi ginekolog zalecił było beta HCG i właśnie progesteron![]()
Ja u mojego ginekologa jeszcze nie byłam. Wizyte mam za tydzień. Wczoraj poszłam do innej babki bo już nie mogłam wytrzymać A mój na urlopie