Patla9393
Fanka BB :)
Co to jest GS?Wydaje mi sie, że było 3.9 mm. Lekarz powiedział, że jest w normie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to jest GS?Wydaje mi sie, że było 3.9 mm. Lekarz powiedział, że jest w normie.
Powodzenia, mam nadzieję że z ciąża wszystko ok. Mnie znowu męczą noce. Czytałam że w ciąży to bardzo częste zjawisko, przeżyje, muszę poprostu ciągle odsuwać od siebie złe myśli. Dziś brzuch pobolewa. Nie wiem, może się zbiore i dziś pojadę zobaczyć? Moja dok mówiła że jak tylko będzie się coś dzialo, mam pisać smsa i ustalimy co i jak.To dobrze że dzisiaj już słabsze, może rzeczywiście z przemęczenia. Ja to już od tygodnia plamie cały czas i to krew i takie skrzepy małe. Staram się nie myśleć o tym i nie analizować, ale ciężko. Zaraz zadzwonię i zapytam czy może nie zwolniło się miejsce na jakąś godzinę wcześniej![]()
Powodzenia, mam nadzieję że z ciąża wszystko ok. Mnie znowu męczą noce. Czytałam że w ciąży to bardzo częste zjawisko, przeżyje, muszę poprostu ciągle odsuwać od siebie złe myśli. Dziś brzuch pobolewa. Nie wiem, może się zbiore i dziś pojadę zobaczyć? Moja dok mówiła że jak tylko będzie się coś dzialo, mam pisać smsa i ustalimy co i jak.
Dzis 8+2A który masz tydzień?
Trzeba być dobrej myśli, masz bardzo fajna lekarkęDzis 8+2![]()
Narazie bóle minęły, więc może przetrzymam do pon. Dokupie sobie jedynie magnez. Zgadzam się, trzeba być dobrej myśli, ale niestety jak się poroni chociaż raz , przy kolejnej ciąży wszystko wraca i na to się nie ma wpływu. Ale narazie staram się myśleć bardziej pozytywnie niż negatywnie.Trzeba być dobrej myśli, masz bardzo fajna lekarkę![]()
Ja bym powiedziała, czekam na gina żeby potwierdził, że jest ok i też mówię w pracy.Dzień dobry
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
A ja się dziewczyny zastanawiam czy jednak poinformować kierowniczke że jest taka możliwość że po urlopie już nie wrócę do pracy... czy jednak poczekać na wizytę u lekarza i zaskoczyć ją l4 ...