Okolice Lubartowa taka ładna wieśToruń![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okolice Lubartowa taka ładna wieśToruń![]()
To bliżej mnie, bo ja LublinOkolice Lubartowa taka ładna wieś![]()
Haha ja mam tak samoMoje marzenie nie przytyć aż tyle żeby spokojnie zrzucić, bo później się jeszcze wesele szykuje![]()
Tez mialam takie teksty corka 2800 w terminie a syn 3200, a ja przytylam 30. Terqz tez takie szczuplaki sa a jedza normalnie czasami musze ich prosic. Ale jak znowu ich cos wezmie to za trzech jedza. I mama zawsze ze oni tacy chudzi wez ich tam dokarmiajno dokładnie bo najlepiej kazania prawic albo gadac ze ciaza to nie choroba. Moj maz w poprzedniej i w tej ciazy porównuje to jak sie czuje i wymiotuje do osoby ktora przechodzi chemioterapię. Wiadomo ze to co innego ale naprawde ja sie czuje w większości czasu jak zdjęta z krzyża.. dzisiaj tez wlasnie kończę prace i jade sie polozyc bo mnie cały dzien ten brzuch boli a do tego wymiotuje co troche i serio nie mam totalnie na nic mocy. Ale powie Ci potem taka jedna z druga ze nie dbałaś o siebie w ciazy albo złe jadlas i dlatego dziecko za małe![]()
Dokładnie. Ja wychodzę z założenia że lepiej nie oceniać bo naprawdę nie wiadomo z czym się człowiek zmaga na co dzień. Można tylko komuś przykrość zrobić.no dokładnie bo najlepiej kazania prawic albo gadac ze ciaza to nie choroba. Moj maz w poprzedniej i w tej ciazy porównuje to jak sie czuje i wymiotuje do osoby ktora przechodzi chemioterapię. Wiadomo ze to co innego ale naprawde ja sie czuje w większości czasu jak zdjęta z krzyża.. dzisiaj tez wlasnie kończę prace i jade sie polozyc bo mnie cały dzien ten brzuch boli a do tego wymiotuje co troche i serio nie mam totalnie na nic mocy. Ale powie Ci potem taka jedna z druga ze nie dbałaś o siebie w ciazy albo złe jadlas i dlatego dziecko za małe![]()
U mnie też tak. Raz jedzą jakby jedzenia nie widziały tydz a raz żywią się powietrzem. Też mam chuderlaki i mamuśka moja że tylko żebra im widać a sama pamiętam jak wyglądałam więc one inaczej nie będą wyglądaćTez mialam takie teksty corka 2800 w terminie a syn 3200, a ja przytylam 30. Terqz tez takie szczuplaki sa a jedza normalnie czasami musze ich prosic. Ale jak znowu ich cos wezmie to za trzech jedza. I mama zawsze ze oni tacy chudzi wez ich tam dokarmiajale jedza tak jak ja jak bylam w ich wieku. Pozniej mi sie smaki zmienily i zaczelam tyc
i oni tez tak beda mieli napewno a zdrowe nie choruja takze nie jest zle
Ja tez Podkarpacie - okolice StrzyżowaJa również Podkarpacie - Krosno ☺
I ja LublinLublin![]()
Ja PoznańKobietki, a wy skąd jesteście?![]()